Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Kerst op Texel

Kerstvakantie op Texel? De gezellige kerstdagen door brengen op Texel met het hele gezin of met vrienden, wij hebben altijd wel een geschikte vakantiewoning voor u. U kunt onder andere terecht in een romantisch landhuis in de duinen of in een van onze sfeervolle Duinsuites. Of wat dacht u van het gezellige Villapark Kamperfoelie of de direct aan zee gelegen appartementen Prinses Juliana in de Koog. Voor een fijne kerstvakantie op Texel hebben wij de mooiste plekjes in ons assortiment.

Populaire bestemming

Het grootste Waddeneiland Texel is tijdens de kerstvakantie het meest bezochte eiland van Nederland. De donkere dagen maken dit eiland extra aantrekkelijk, de dansende schuimkoppen op zee, de frisse buitenlucht, de prachtige duinen en de langgerekte stranden maken uw kerstvakantie op Texel compleet.

Sprookjesachtige locaties

Kerst op Texel, wanneer u daarvoor kiest, wilt u dat alles precies op zijn plaats valt. Ten eerste mag natuurlijk de locatie best tot de verbeelding spreken. Stel dat er sneeuw valt. Hoe mooi is het dan een wandeling te maken in de sprookjesachtige witte wereld van de Texelse bossen? De vakantieaccommodaties die u in ons aanbod aantreft, bevinden zich allemaal in en rond de bosrijke omgeving van het gezellige eilanddorp De Koog. Een heerlijk plaatsje voor het buitenshuis houden van uw kerstdiner en het eventueel bijwonen van een kerkdienst. Hier treft u nog ouderwetse gezelligheid aan van een soort, zoals u die nog maar zelden vindt.

Relaxen in alle comfort

Alleen al door de kerstdagen op een andere plaats dan thuis door te brengen, doet u uzelf een groot plezier. Samen met uw partner of naasten genieten van het kerstdiner, een wandeling maken, bijkletsen bij de vuurkorf of de open haard, maar vooral ook in alle comfort kunnen relaxen. Onze vakantiewoningen zijn stuk voor stuk ingericht, met het doel de gebruiker een heerlijke tijd te bezorgen. Comfortabele bedden, complete keukens, waarin soms zelfs meerdere soorten koffiemachines en woningafhankelijk, meerdere luxe sanitaire voorzieningen. Van knusse 2 persoonshuisje tot 8+ persoons familiehuis, met of zonder huisdier(en), u vindt bij ons alle ingrediënten om er een onvergetelijke Texel Kerst van te maken.

Heerlijk fietsen

Ook in de wintermaanden is het leuk om Texel per fiets te ontdekken. Zo kunt u on de kerstvakantie mede met hulp van de goede bewegwijzering snel en eenvoudig over het eiland fietsen. In alle dorpen op Texel vindt u wel een fiets verhuurbedrijf. Zo huurt u eenvoudig voor uw kerstvakantie op Texel een toerfiets, kinderfiets of  e-bike. Uiteraard kunt  u ook uw eigen fiets meenemen naar Texel. 

Dorpen bezoeken

Tijdens de kerstdagen in de kerstvakantie zijn de pittoreske dorpjes als De Waal, Oudeschild, Den Burg of Den Hoorn op Texel in gezellige kerstsferen. En bij de badplaats de Koog loopt u zo het duin over naar het strand voor een kerst strandwandeling of een vroege nieuwjaarduik.

Zeehonden spotten

Een bezoek aan het zeehondencentrum EcoMare of met het hele gezin overdekt zwemmen in het  zwemparadijs Caluna is een veel gedane activiteit tijdens de kerst op Texel. Maar uiteraard kunt u ook in de kerstvakantie zeehonden spotten tijdens een robbentocht of strandjutten.

Culinair

Op Culinair vlak heeft Texel u met de kerst volop te bieden. Wilt u een keer iets naders dan gourmetten met kerst? Een sterren restaurant, bistro of Franse keuken Texel heeft het. Wel adviseren wij om vooraf tijdig te reserveren. 

Een Kerstvakantie op Texel? Reserveer nu direct en voordelig bij Texelvakanties.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan