Kerst op Texel

Kerstvakantie op Texel? De gezellige kerstdagen door brengen op Texel met het hele gezin of met vrienden, wij hebben altijd wel een geschikte vakantiewoning voor u. Voor uw kerstvakantie op Texel kunt u onder andere terecht  in een romantisch landhuis in de duinen of in een van onze  sfeervolle Duinsuites. Of wat dacht u van het gezellige Villapark Kamperfoelie,  of de direct aan zee gelegen appartementen Prinses Juliana in de Koog. Voor een fijne kerstvakantie op Texel hebben wij de mooiste plekjes in ons assortiment.

-  luxe villa's
-  appartementen aan zee
-  sfeervolle landhuizen

Het grootste Waddeneiland Texel is tijdens  de kerstvakantie het meest bezochte eiland van Nederland. De donkere dagen maken dit eiland extra aantrekkelijk, de dansende schuimkoppen op zee, de frisse buitenlucht, de prachtige duinen en de langgerekte stranden maken uw kerstvakantie op Texel compleet.

Ook in de wintermaanden is het leuk om Texel per fiets te ontdekken. Zo kunt u on de kerstvakantie mede met hulp van de goede bewegwijzering snel en eenvoudig over het eiland fietsen. In alle dorpen op Texel vindt u wel een fiets verhuurbedrijf. Zo huurt u eenvoudig voor uw kerstvakantie op Texel een toerfiets, kinderfiets of  e-bike. Uiteraard kunt  u ook uw eigen fiets meenemen naar Texel. 

Tijdens de kerstdagen in de kerstvakantie zijn de pittoreske dorpjes  als De Waal, Oudeschild, Den Burg of Den Hoorn op Texel in gezellige kerstsferen. En bij de badplaats de Koog loopt u zo het duin over naar het strand voor een kerst strandwandeling of een vroege nieuwjaarduik.

Een bezoek aan het zeehondencentrum EcoMare of met het hele gezin overdekt zwemmen in het  zwemparadijs Caluna  is een veel gedane activiteit tijdens de kerst op Texel. Maar uiteraard kunt u ook in de kerstvakantie  zeehonden spotten tijdens een robbentocht of strandjutten.

Op Culinair vlak heeft Texel u met de kerst volop te bieden. Wilt u een keer iets naders dan gourmetten met kerst? Een sterren restaurant, bistro of Franse keuken Texel heeft het. Wel adviseren wij om vooraf tijdig te reserveren. 

Een Kerstvakantie op Texel? Reserveer nu direct en voordelig bij Texelvakanties.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover