Skip to main content

Disclaimer

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Op alle via deze website door Texelvakanties aangeboden vakantiewoningen, accommodaties en overige (aanvullende) diensten zijn de Texelvakanties boekingsvoorwaarden van toepassing.

Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid
Texelvakanties besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen en getoonde gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet altijd worden voorkomen. Texelvakanties is niet aansprakelijk voor deze fouten of onjuistheden.

Informatie met betrekking tot bestemmingen
Foto's en beschrijvingen van vakantiewoningen en/of accomodaties op deze site zijn zo accuraat mogelijk genomen en opgesteld. Ze zijn bedoeld om u een reëel beeld te geven van de accommodaties en overige vakantieverblijven.

De informatie over onze vakantieverblijven is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. De accommodatie-informatie wordt voortdurend aangepast aan de actualiteit. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter niet worden voorkomen. Texelvakanties is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

Bescherming intellectueel eigendom
Deze website evenals de inhoud van deze website is het intellectueel eigendom van Texelvakanties. Gedeelten van deze website mogen door u worden gereproduceerd voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Voor alle andere gevallen van reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium en/of voor gebruik voor commerciële doeleinden, is de schriftelijke toestemming van Texelvakanties vereist.

Het gebruik van de naam en het merk Texelvakanties is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Texelvakanties.

Veranderingen site/aanbod
Texelvakanties behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van vakantieproducten.

Texelvakanties
Badweg 32
1796 AA De Koog - Texel
Tel:  0031 222 - 317542
Fax: 0031 222 - 317904

Volg jij ons al?

Mis niets van wat we te bieden hebben. Volg ons nu en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste acties en updates. Laat je inspireren en verrijk je ervaring met onze exclusieve aanbiedingen.

Blijf op de hoogte van speciale acties!

Gasten over Texelvakanties:

  • Geweldig klein parkje toch bijna in het centrum van De Koog.centraal op Texel gelegen. Lekkere ruime luxe Villa. We hadden nummer 63 al 2 keer nu helemaal gerenoveerd. Nieuwe badkamer met Whirlpool. Superschoon ook! Voor herhaling vatbaar!
  • Mooie schone zeer goed onderhouden luxe huizen op een fraai aangelegd kleinschalig park met veel privacy. Dicht bij bos, zee en duinen. En het centrum van De Koog
  • Wij hebben 2 weken mogen genieten op het prachtige eiland Texel in een hele luxe woning op de kamperfolie. Op een vrijdag zijn we heen gegaan en op de boot gaat alles heel soepel, als je dan van de boot komt heb je eerst het idee dat Texel niet zo mooi is maar als je eenmaal door rijdt komt je in een hele mooie omgeving. De woning was van alle gemakken voorzien, vaatwasser, combi magnetron en heel veel bestek en servies. Als mooie bijkomstighe...
  • De rust privacy, comfort en uitzicht
  • Geweldig, boven verwachting
  • Wat een geweldige locatie met een prachtig uitzicht! Het huis was in één woord TOP! Alle voorzieningen zijn er en heerlijk ruim van binnen! Wij hebben genoten als gezin! Fijne communicatie met de beheerder erg vriendelijk! Wij hebben alweer geboekt
  • Mooi gelegen appartement, met vanaf je terras uitzicht op zee, en de voor je gelegen camping. Appartement heeft alles wat je nodig hebt, zaten zelf op app. 58, mooi op de begane grond gelegen. Let wel op, sommige appartementen zijn ook toegankelijk voor honden, dit staat vermeld per appartement.
  • We gaan hier jaarlijks een weekje naar toe omdat het een heerlijke rustige plek is, met een prachtig uitzicht over de zee met onnavolgbare zonsondergangen inzake kleuren, loopafstand strand en dorp met alle levendige bars en restaurantjes. Dit is voor ons de ultieme rustplek en toch alles bij de hand als je wilt. Er zijn appartementen met zeezicht en landzicht, er zit prijsverschil tussen.
  • Zeer gastvrij en bieden goede service. Prachtige accommodaties met veel luxe en comfort.
  • Ons verblijf in Villa nummer 191 overtrof al onze verwachtingen! Op een prachtige lokatie staat deze duurzame en rijk uitgeruste vakantiewoning waar we helemaal tot rust kwamen. De buitenkeuken met Basterd BBQ en de houtgestookte hottub waren voor ons favoriet. Wij komen hier zeker terug