Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement Texel

Appartement Texel boeken? Bij Texelvakanties bieden wij u de keuze uit een selectie prachtige appartementen. Een appartement op Texel is een aantrekkelijk alternatief voor een hotel en is de ideale manier om bijvoorbeeld een weekend of week op Texel door te brengen. Een appartement Texel geeft u alle vrijheid en ruimte tijdens uw verblijf op dit prachtige eiland. 


Het eiland is zeer geschikt voor een lange wandeling of fietstocht en de door ons geselecteerde appartementen op Texel vormen een goede basis voor uw (actieve) vakantie op Texel. Een appartement op Texel geeft u tevens de mogelijkheid om geheel tot rust te komen. Wat dacht u van een dagje naar het strand of een bezoekje aan een Texels museum?


Tijdens uw verblijf in het appartement op Texel kunt u ervoor kiezen om zelf te koken of te genieten van één van de vele restaurants op Texel. 

Een aantrekkelijk appartement op Texel is appartementen Prinses Juliana. Deze prachtige appartementen liggen op het hoogste duin van Texel.  Deze unieke locatie ligt middenin het Nationaal Park Duinen van Texel en op slechts 200 meter van het strand en zijn tevens op loopafstand van winkels en restaurants. De hoogste duinen geven u een prachtig uitzicht over de omgeving. Hierbij kunt u denken aan de Noordzee en de bekende badplaats De Koog. Vanuit uw appartement wandelt u door de natuur naar de meest prachtige plekken op Texel. Deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan een complete inrichting, een terras of balkon met meubilair en internet voorzieningen. Dit appartementen complex is een echte aanrader tijdens uw verblijf op Texel.Een verblijf in een appartement Texel is een echte aanrader indien u graag een weekendje of een weekje op Texel uw gang wilt gaan. Bekijk snel de appartementen op Texel van Texelvakanties.nl voor een mooie accommodatie tijdens uw vakantie.

U kunt tijdens uw verblijf op Texel allerlei leuke activiteiten ondernemen en bijvoorbeeld met een van de vele excursies meegaan. Er zijn mogelijkheid om met een begeleide wadlooptocht mee te gaan of samen met een gids oesters te zoeken. Als u de zee op wilt gaan, dan zijn er mogelijkheden om te vissen of om robben te spotten. Het is ook leuk om met een excursie mee te gaan om een van de natuurgebieden te ontdekken en bijvoorbeeld vogels te kijken. U kunt ook met een georganiseerde paardentocht meegaan of als er bijvoorbeeld kinderen mee zijn een huifkar met pony huren.

U kunt in het appartement op Texel ook plannen maken om spanning en avontuur op te zoeken. Op dit Waddeneiland wordt namelijk de mogelijkheid geboden om parachute te springen. Zo kunt u met een ervaren parachutespringer een tandemsprong maken en het eiland van bovenaf bekijken. Toch liever met de voeten op de vloer? Dan is het wellicht een idee om voor een rondvlucht te kiezen.

Op het gebied van kunst en cultuur valt er ook veel te beleven, bijvoorbeeld door een van de vele musea te bezoeken. Ecomare is wat dat betreft een echte aanrader, want naast een museum vindt u er ook een opvang voor zeehonden, vogels en een zeeaquarium. In museum Skaap Skill kunt u scheepvaart, visserij en juttersverhalen beleven. Of u kunt een bezoek brengen aan het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora. Verder is het een aanrader om de rode vuurtoren te bezoeken die op het noordelijke punt van Texel te vinden is en open is gesteld voor publiek.

Na het ondernemen van activiteiten kunt u altijd weer de rust van uw appartement op Texel opzoeken en plannen maken voor de volgende dag. Zo kunt u ook uitgebreid winkelen op het eiland, zoals in Den Burg en in De Koog. Reserveer in elk geval eerst uw appartement via Texelvakanties.nl, dan is dat in elk geval geregeld.Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover