Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Appartement Texel

Een appartement op Texel boeken? Bij Texelvakanties bieden wij u de keuze uit een selectie luxe appartementen. Een Texel appartement is een aantrekkelijk alternatief voor een hotel en is de ideale manier om bijvoorbeeld een weekend of week op het eiland door te brengen. Een appartement geeft u alle vrijheid en ruimte tijdens uw verblijf op dit prachtige waddeneiland.Appartementen Juliana

Een aantrekkelijk appartement op Texel is appartementen Prinses Juliana. Deze prachtige appartementen liggen op het hoogste duin van Texel.  Deze unieke locatie ligt middenin het Nationaal Park Duinen van Texel en op slechts 200 meter van het strand en zijn tevens op loopafstand van winkels en restaurants. De hoogste duinen geven u een prachtig uitzicht over de omgeving. Hierbij kunt u denken aan de Noordzee en de bekende badplaats De Koog. Vanuit uw appartement wandelt u door de natuur naar de meest prachtige plekken op Texel. Deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan een complete inrichting, een terras of balkon met meubilair en internet voorzieningen. Dit appartementen complex is een echte aanrader tijdens uw verblijf op Texel.

Appartementen Juliana

Appartementen Nieuwlanderweg

Lekker buiten en aan de rand van een prachtig natuurgebied: we hebben er weer een prachtige accommodatie bij! Gevestigd in een authentieke stolpboerderij nabij het dorpje De Waal bieden wij mooi gerenoveerde appartementen aan en enkele vrijstaande woningen. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje tussen ons aanbod.

Appartementen Nieuwlanderweg

Appartementen Zeedistel

Comfortabele 2- en 4-persoons appartementen op op de tweede etage. Deze appartementen zullen in de maanden maart en april geheel gerenoveerd en ingericht worden. De oplevering zal in mei plaats vinden en in de verhuur gaan per 20-05-2020. De appartementen zijn reeds te boeken.

Appartementen Zeedistel

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover