Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Meivakantie Texel

Naar Texel in de meivakantie. Het is een heerlijk vooruitzicht om de meivakantie door te brengen op dit schitterende Waddeneiland. De basis daarvoor kan gelegd worden door eerst de perfecte accommodatie te vinden. Dat wordt u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt door Texelvakanties.nl.

Locaties om naar terug te keren

De meivakantie naar Texel in een appartement of bungalow die zowel kort bij het strand als de bossen ligt? Ons assortiment vakantiewoningen heeft voor elk wat wils. Op locaties die stuk voor stuk de moeite zijn om nog eens naar terug te keren. In de vrije natuur van Texel, aan een bosrand of gelegen in de bebouwde kom van De Koog. In het dorp hebben we zowel vrijstaande huizen, gelegen in een rustig gelegen bungalowwijk, als knusse vakantiehuisjes in het centrum. De Koog is een gezellig vakantiedorp, centraal gelegen aan de westkant van Texel.

Van alle gemakken voorzien

Al onze appartementen en vakantiewoningen zijn voorzien van alle gemakken en comfort dat u zich wensen kunt. U bezoekt Texel in de meivakantie immers om op een relaxte manier enkele dagen vakantie te houden. Welke soort comfort of luxe u ook zoekt: sauna, whirlpool, hottub, een extra slaapkamer op de begane grond, oplaadpunt of broodjesservice. Het kan allemaal. Er staan zelfs bungalows tussen met speeltoestellen in de tuin voor de kinderen. Scrolt u op het gemak ons aanbod eens door en neem even de tijd om per accommodatie de afzonderlijke kenmerken door te nemen.

Met of zonder hond

Het brede aanbod stelt u namelijk in de gelegenheid om een accommodatie naar wens te vinden voor de meivakantie. Er is keuze voor allerlei reisgezelschappen en u kunt desgewenst ook de hond meenemen. In meerdere vakantiewoningen is het toegestaan om een huisdier mee te nemen. Wilt u weten wat voor typen vakantiewoningen wij te bieden hebben voor de meivakantie? Bekijk dan alvast een selectie van uiteenlopende opties.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan