Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Herfstvakantie Texel

Herfstvakantie Texel boeken? Heerlijk in de herfst vertoeven op Texel. Bij Texelvakanties bieden wij u en ruime keuze in accommodaties  voor een heerlijke herfstvakantie Texel. Wat dacht u van een prachtig appartement in de Koog, een rustig gelegen landhuis met het hele gezin, of een luxe villa. Voor  de herfstvakantie Texel hebben wij voor een ieder een geschikte accommodatie.

Texel is het populairste Waddeneiland van Nederland voor een fantastische herfstvakantie. En dat is niet voor niets, want hier kunt u heerlijk genieten van de gastvrije eilandbewoners, de snelle bootverbindingen, de gezellige badplaatsen en de prachtige natuur.  Wilt u in het najaar even heerlijk uitwaaien, dan bent u voor de herfstvakantie Texel  op de juiste plek.

De herfstvakantie heeft onder scholen een beperkte spreiding. Jaarlijks valt deze periode in oktober en is verdeeld over twee weken. Echter bent u niet gebonden aan een schoolvakantie, dan is het in de andere weken een stuk rustiger op het eiland. Zo geniet u in alle rust van prachtige najaar dagen op Texel voor een vakantie in de herfst.

In de herfstvakantie op Texel is er van alles te beleven. Zo kunt u gezellig winkelen en eten in de pittoreske plaats Den Burg, genieten van de vissersplaatsje Oudeschild, of heerlijk uitwaaien aan het strand bij De Koog. Maar er is nog veel meer te beleven tijdens een herfstvakantie Texel. Van fietsen tot musea, van paardrijden tot parachutespringen of zwemmen in het tropische zwemparadijs Caluna of zeehondjes spotten in het EcoMare. U zult zich niet snel vervelen tijdens uw herfstvakantie op Texel. Voor een leuk aandenken, naast de ongetwijfeld leuke foto’s, is een juttertje, echte Texelse wol of de speciale Texelse kaas een aanrader. 

Ook de minder bekende plaatsen op Texel zijn de moeite waard om te bezoeken tijdens uw verblijf in de herfstvakantie. De meest zuidelijk plaats Den Hoorn, het kleinste dorp De Waal of het van oorsprong agrarische dorp Oosterend. Deze plaatsen zijn zowel per fiets als per auto eenvoudig te bereiken.

Zin in een weekje, midweek of weekend in de herfstvakantie op Texel, bij Texelvakanties vindt u het allemaal!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover