Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartementen op Texel

Appartementen op Texel zijn in een groot aanbod beschikbaar bij Texelvakanties.nl. Het gevarieerde aanbod van appartementen en vakantiehuizen laat u de keuze om rekening te houden met uw eigen voorkeuren. Zo kunt u in ons aanbod fantastische appartementen op Texel vinden die aan zee zijn gelegen en een magnifiek uitzicht bieden. De appartementen op Texel zijn ideaal voor kleinere reisgezelschappen, die graag in een gelijkvloerse en ruime accommodatie verblijven. Als de accommodatie puur als uitvalsbasis wordt gebruikt, dan is het wellicht te overwegen om een studio te boeken. 

Wist u dat u bij het boeken van een van de appartementen op Texel ook gebruik kunt maken van extra services? Zo kunt u direct bij de reservering bijvoorbeeld al opgeven dat u graag van een verrassingsontbijt of van de handdoekenservice gebruik wenst te maken. Liefhebbers van golf kunnen bovendien profiteren van de korting van dertig procent bij het reserveren voor de greenfee 9 holes of 18 holes. De extra services bieden u extra gemak bij het verblijf in een van de appartementen op Texel.

Een verblijf in een van de comfortabele appartementen op Texel maakt de accommodatie de perfecte uitvalsbasis om het Waddeneiland verder te ontdekken. Dat kan natuurlijk op allerlei manieren, bijvoorbeeld door met een garnalenkotter mee te gaan om zeehonden te bekijken, die u overigens gegarandeerd te zien krijgt bij een bezoek aan de zeehondenopvang Ecomare. U kunt ook uitstapjes maken naar diverse musea, zoals naar het Cultuurhistorisch Museum of naar de Oudheidkamer in Den Burg.

Het Waddeneiland is de ideale bestemming om van een gevarieerde vakantie te genieten en om ook verzekerd te zijn van een comfortabel verblijf, boekt u natuurlijk een van de luxe appartementen op Texel.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover