Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Zomervakantie op Texel

Zomervakantie op Texel? De zomervakantie is een ideaal moment  voor een heerlijke verblijf op Texel. Texelvakanties heeft een ruime keuze in de beste accommodaties  van Texel. Voor uw zomervakantie op Texel zult u zeker bij ons slagen. Zo verhuren wij rustig gelegen landhuizen, prachtige Duinsuites, sfeervol ingerichte bungalows met grote tuin en terras,  direct aan zee gelegen appartementen in de Koog of een luxe villa’s. Voor een heerlijk zomervakantie op Texel hebben wij de mooiste plekjes voor u geselecteerd.

Populair eiland

Texel is het meest populaire eiland van Nederland voor een heerlijke zomervakantie. En dat is niet voor niets, want tijdens een warme zomer is het hier heerlijk vertoeven. Heerlijk zonnebaden, kuilen graven met de kinderen op het strand of zwemmen in zee dat is nog eens een zomervakantie op Texel.

Zomervakantie per regio

De zomervakantie valt niet voor alle scholen gelijk, door de verdeling van de drie regio’s in Nederland gaat niet iedereen tegelijk op zomervakantie naar Texel. Echter blijft de vraag voor een Texel vakantie in die periode wel groot en is het verstandig om niet te lang te wachten met boeken van uw zomervakantie op Texel. Hoe eerder u boekt hoe meer keuze u heeft in de beschikbaarheid van onze accommodaties. 

Zomerbestemming

Zon, zee en strand dat is wat u kunt verwachten van een zomervakantie op Texel. Ons grootste Waddeneiland is, met het hoogste aantal zonuren van Nederland, een zomerbestemming pur sang. Men noemt Texel ook wel ‘het Ibiza van het noorden’. Goed beschouwd heeft Texel echter niet veel met Ibiza te maken. Texel is namelijk betaalbaar en makkelijk met de fiets te doen. Het heeft geen bergen en is, met zijn groene weilanden oer-Hollands. De vakantieverblijven die u in ons aanbod aantreft, bevinden zich allemaal in en rond het dorp De Koog.

Luxe en comfort

Al brengt u het merendeel van uw Texel zomervakantie op het strand door, enige luxe in uw vakantieverblijf is nooit weg. Het is fijn dat er in de keuken van uw bungalow, naast een koffiemachine, ook een magnetron en heteluchtoven staat. En wat te denken van airco en comfortabele boxspringbedden? Na een dag ongemakkelijk op het strandzand te hebben gelegen, een lange fietstocht te hebben gemaakt of geklommen te hebben in het klimpark, is een goed bed een ware weldaad voor uw lichaam. De vakantiewoningen en appartementen die u in ons aanbod aantreft, zijn particulier bezit. Daarom is elke woning weer anders. Bekijkt u op het gemak ons aanbod en kies de woning, met de voor u beste faciliteiten.

Fietsen

Met de fiets kunt u Texel tijdens uw zomervakantie fantastisch verkennen. U kunt eenvoudig een fiets huren op Texel, maar uiteraard ook zelf meenemen.  De brede fietspaden liggen strategisch door het mooie landschap en brengt u overal waar u maar heen wilt. De schilderachtige dorpjes  als Oudeschild, Den Burg, De Waal of Den Hoorn zijn zeker een bezoek waard. En de sfeervolle badplaats de Koog moet u zeker gezien hebben. Tijdens de zomervakantie op Texel ademt deze badplaats een en al vakantie. Maar er zijn nog veel meer dingen te beleven op Texel tijdens uw zomervakantie, een robbentocht maken, strandjutten, knutselactiviteiten, vissen op zee, vliegeren, paardrijden, windsurfen niets is te gek op Texel.

Reserveer direct

De medewerkers van Texelvakanties staan tijdens uw zomervakantie op Texel dagelijks klaar om het u volledig naar uw zin te maken.  Wilt u iets weten over het eiland, vraag het ons gerust, tenslotte zijn wij de experts in Texel vakanties. Zin in Texel? Reserveer nu direct en voordelig uw zomervakantie op Texel bij Texelvakanties.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan