Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Weekje Texel

Weekje Texel staat garant voor een heerlijke vakantie op één van de mooiste Waddeneilanden! Met een weekje Texel bent u er echt even helemaal tussenuit, met de zilte zeelucht, de prachtige natuur en het schitterende uitzicht over zee. Voor een weekje Texel biedt Texelvakanties u comfortabele vakantie huisjes voor een scherpe prijs. Met het gezin, vrienden of met de hele familie, bij ons vindt u uw ideale accommodatie voor een weekje Texel!

Onze voordelige accommodaties:
> Villapark Kampefoelie
> Appartementen Juliana
> Luxe landhuizen

Even weg van de dagelijkse zorgen, genieten van de prachtige natuur en de gezelligheid van Texel! Met een weekje Texel heeft u meteen een heerlijk vakantie gevoel. Er is ook zoveel te doen op Texel, leuke fietstochten door de natuur, genieten op het strand en in de duinen, wandelen door de bijzondere natuurgebieden. Iedere dag ontdekt u wel wat nieuws, in de prachtige omgeving van Texel.

Een luxe vakantie huisje van Texelvakanties maakt uw weekje Texel helemaal geslaagd.  Ruime kamers, een moderne keuken en badkamers, dat maakt uw vakantie op Texel helemaal onbezorgd. Zo kunt u optimaal genieten van alles wat Texel u te bieden heeft. Want wat dacht u van een leuke robbentocht, turend naar zeehonden vanaf een garnalenkotter op het wad? Of een spannende wadlooptocht? 

Een weekje Texel is altijd geslaagd met een vakantie accommodatie van Texelvakanties! Luxe huisjes met moderne voorzieningen voor een voordelige prijs. Zo heeft u een heerlijk weekje Texel, midden in de natuur, nabij het strand of de duinen. Een weekje Texel wordt zo echt een heerlijke vakantie, met het hele gezin, met familie of met z’n tweeën. Bij Texelvakanties hebben wij altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor een weekje Texel!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan