Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Pasen op Texel

Gezellig met het hele gezin tijdens de Paasdagen op Texel verblijven? Texelvakanties heeft een zeer ruime keuze in zeer goed verzorgde accommodaties voor een heerlijke Paasvakantie op Texel.

Paasbeste locaties

Samen met de kinderen paaseieren zoeken tijdens de Pasen op Texel. Dat kan in de bossen van het Nationaal Park De Duinen van Texel, nabij De Koog. Precies waar ook onze accommodaties gesitueerd zijn. Idyllisch gelegen appartementjes aan de bosrand, knusse woninkjes in het oude centrum of landelijk gelegen bungalows in de buitenwijk en polders rondom het dorp. Omdat Texel niet zo heel groot is, hoeft u nooit ongerust te zijn al te ver van de zee af te zitten. Onze vakantiebungalows aan de Nieuwlanderweg bijvoorbeeld, liggen zelfs maar op 4 km van het strand. Daarbij liggen ze ook nog eens in een oase van rust tegen natuurgebied Waalenburg aan.

Comfort in alle seizoenen

Tijdens de Pasen is Texel best nog wel chilly. Over het Waddeneiland waait immers het gehele jaar door een licht zeebriesje. In de warme zomermaanden is dat meer dan welkom, maar in april zijn de avonden best nog wel fris. Het is dan lekker dat u in uw vakantieverblijf de open haard of houtkachel aan kunt steken en de slaapplaatsen voorzien zijn van uitwasbare dekbedden. In onze appartementen heeft u uiteraard warmte van blokverwarming of een eigen cv. Uiteraard zijn al onze huizen en villa’s voorzien van volledig ingerichte keukens en meerdere sanitaire ruimten. Kijkt u voor de specifieke faciliteiten per woning bij de kenmerken.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan