Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Midweek Texel

Midweek Texel , dat betekent een heerlijke onbezorgde vakantie op één van de mooiste Waddeneilanden! Met een midweek Texel  begint het vakantie gevoel al op de boot, met de zilte lucht en de laag overvliegende meeuwen. Boek voor uw midweek Texel een modern, comfortabele bungalow of vakantie villa van Texelvakanties.nl. Dan verblijft u tijdens uw midweek Texel op een unieke locatie, dicht bij het strand of het bos!

Onze voordelige accommodaties:
> Villapark Kamperfoelie
> Appartementen Juliana
> Luxe landhuizen

Met een midweek Texel bent u er echt even helemaal tussenuit. Even weg van de dagelijkse drukte, genieten van de rust en ruimte waar Texel zo om bekend staat. U kunt lange wandel- of fietstochten maken door de schitterende natuurgebieden, zoals de Duinen van Texel. Dit bijzondere natuurgebied kent vele hectares duinvalleien. Ook De Muy en De Slufter zijn prachtig in ieder seizoen.

Doet u een midweek Texel met de kinderen? Dan zt u helemaal goed met de vakantiewoningen van Texelvakanties.nl. Deze zijn van alle gemakken voorzien, ook met kleine kinderen. Voor een leuk dagje uit met dekinderen zijn er veel mogelijkheden! Een bezoekje aan Ecomare, de grootste zeehondenopvang van Europa is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam!

Een midweek Texel staat garant voor een geslaagde vakantie met z’n tweeën of met de kinderen. Wandelend door de natuur, of met leuke tochtjes met de kinderen, in een midweek Texel is er heel veel te doen. Niet alleen de natuurgebieden,  maar ook de gezellige Texelse dorpen zijn zeker een bezoekje waard tijdens uw midweek Texel. Kijk snel verder voor al onze mogelijkheden voor een midweek Texel!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan