Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Last minutes naar Texel

Op Texelvakanties.nl vindt u altijd een divers aanbod met last minutes voor een verblijf op Texel. Daarbij presenteren wij de actuele opties met een datum die nabij in de toekomst is gelegen. Het is extra genieten om spontaan te besluiten een weekendje weg te naar dit leuke eiland, waarbij het vertrek al binnen een week of twee weken is gelegen.

Last minute Texel

Een last minute Texel en toch terechtkomen op een toplocatie? Dat kan. Texelvakanties heeft namelijk alleen maar appartementen, huisjes, villa’s en vakantiebungalows op plekken, waarvan u zegt: ”ja, dit is het”! Al onze accommodaties zijn gesitueerd in en rond het gezellige eilanddorp De Koog. De afstand van onze vakantieverblijven tot het Noordzeestrand ligt tussen de 500 m en 2 km. Het gebied rond De Koog ligt ingeklemd tussen het Nationaal Park De Duinen van Texel en de natuurgebieden Zuid-Eierland en Waalenburg. Vanaf hartje Amsterdam bent u in nog geen 2 uurtjes op uw plaats van bestemming.

Standaard comfort en luxe

De mate van luxe en comfort die u in onze vakantiewoningen aantreft, is niet afhankelijk van een enkele maanden van te voren gedane boeking of een aanbieding van uw last minute vakantie Texel. Standaard zijn al onze woningen voorzien van een hoog niveau in comfort en luxe. Zo vindt u in al onze accommodaties uiterst comfortabele eenpersoons boxspringbedden, fleurige met zorg samengestelde unieke interieurs, van alle moderne apparatuur voorziene moderne keukens, audio en tv via de satelliet en gratis wifi. Woningafhankelijk kunt u het tijdens uw weekend Texel last minute treffen met een wellnessfaciliteit, oplaadpunt of omheinde besloten tuin.

Boek direct uw Texel last minute

Wij bieden altijd een overzicht van actuele last minute aanbiedingen naar Texel met een verblijf in uiteenlopende accommodaties. Zo kunt u ook nog met de voorkeur voor een bepaald type vakantiewoning en met de locatie rekening houden. In drukke periodes, zoals in schoolvakanties, maar ook tijdens het hoogseizoen en als er speciale evenementen worden gehouden, kan het voorkomen dat er uiteraard minder opties beschikbaar zijn. In het last minutes overzicht van de gewenste accommodatie op Texel staat uiteraard de datum van vertrek vermeld, maar ook de periode van verblijf en voor hoeveel personen de accommodatie geschikt is. verder is er uitgebreide informatie beschikbaar over de accommodatie zelf en kunnen eventuele extra’s meteen online worden geboekt. Als u overweegt er nog even tussenuit te gaan naar Texel op het laatste moment, dan kunt u bij ons uw keuze voor een van de last minutes maken.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan