Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Krokusvakantie op Texel

Voorjaarsvakantie op Texel? De krokusvakantie is de eerste vakantie in het nieuwe jaar en een mooi moment om alvast te genieten van het aankomende voorjaar. Op Texel staat uw accommodatie voor de voorjaarsvakantie voor u klaar. Texelvakanties heeft een uitstekend assortiment van vakantiewoningen. Voor uw voorjaarsvakantie op Texel zult u zeker bij ons een fijne accommodatie vinden. Wat dacht u van ons ruim opgezette Villapark Kamperfoelie, onze zeer luxe en rustig gelegen landhuizen en onze direct aan zee gelegen appartementen in de Koog of de prachtig ingerichte bungalows met ruime tuin.  Voor een onvergetelijke krokusvakantie op Texel hebben wij de mooiste plekjes in ons aanbod.

Twee weken krokusvakantie

De voorjaarsvakantie is in Nederland verdeeld over twee weken. De schoolvakanties zijn zo ingedeeld dat niet iedereen tegelijk op vakantie naar Texel kan gaan. Wel zo prettig. De vraag voor een heerlijk weekje, weekendje of midweek in de krokusvakantie op Texel is echter wel groot. Hoe eerder u boekt hoe meer keuze u heeft in de beschikbaarheid van onze accommodaties. Onze landhuizen zijn zeer gewild.

Populair waddeneiland

Texel is een van de vijf Waddeneilanden. Tijdens de krokusvakantie is dit het meest bezochte eiland van Nederland. Het veelzijdige landschap van Texel maakt dit eiland extra aantrekkelijk. Texel heeft een rijke natuur, bossen, heide, kilometers strand en zelfs een lepelaarskolonie. Al die schoonheid ligt voor u klaar tijdens uw krokusvakantie op Texel. 

Luxe accommodaties

Wanneer u tijdig uw Texel voorjaarsvakantie boekt, bent u ervan verzekerd dat u op een van de mooiste plekjes van Texel terecht komt. De vakantiewoningen die u bij ons aantreft, staan in en rond het gezellige eilanddorp De Koog. Een gezellig eilanddorp, slechts twee duinenrijen verwijderd van de zee. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar onze bungalows in park Kamperfoelie. Gelegen op 500 m van het centrum en 1 km van het strand, met het Nationaal Park De Duinen van Texel voor de deur. Voor de liefhebber van rust en natuur hebben we landelijk gelegen vakantiehuizen aan de Nieuwlanderweg, vlak naast natuurgebied Waalenburg.

Comfortabele appartementen en woningen

Zowel onze vakantieappartementen, als bungalows en familiehuizen zijn voorzien van alle comfort, waarmee u zichzelf in de krokusvakantie op Texel kunt verwennen. Zo vindt u in de appartementen van complex Juliana een stoomcabine of whirlpool en kunt u bij, het recentelijk gerenoveerde, complex Zeedistel een beroep doen op extra faciliteiten, zoals een uitstekende broodjesservice. Omdat alle huizen in ons aanbod particulier bezit zijn, is de luxe in geen enkele accommodatie gelijk. Daar waar u bij het ene meerdere tuinterasssen of speeltoestellen aantreft, is een ander woning voorzien van bijvoorbeeld een oplaadpunt, hottub, open haard of sauna.

Fietsen

Texel kunt u op de fiets fantastisch verkennen. Langs de duinen, door het bos, of het open landschap de fietspaden zijn volop aanwezig. De goede bewegwijzering helpen u snel de juiste route te kiezen. Op Texel zijn veel fietsverhuurbedrijven. Zo huurt u eenvoudig een mountainbike, e-bike, toerfiets of kinderfiets. Uiteraard kunt  u ook uw eigen fietsen meenemen naar Texel. 

Pittoreske dorpen

Bezoek ook de pittoreske dorpjes als De Waal, Oudeschild, Den Burg, of Den Hoorn. En de sfeervolle badplaats de Koog is echt een vakantie badplaats direct gelegen achter de duinen. Andere leuke activiteiten en bezienswaardigheden met de krokusvakantie zijn onder andere het zeehondencentrum EcoMare, het overdekte zwemparadijs Caluna, zeehonden spotten tijdens een robbentocht, strandjutten, vliegeren, vissen op zee,  paardrijden, windsurfen en nog veel meer.

Voorjaarsvakantie op Texel? Reserveer nu direct en voordelig bij Texelvakanties.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan