Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Huisje Texel met hond

Natuurlijk mag de hond mee!

Texelvakanties is ideaal als u uw huisdier mee op vakantie wenst te nemen of om samen van een weekend weg te genieten. Wij hebben namelijk een divers aanbod. Waardoor het ook mogelijk is om uw hond mee te nemen naar uw vakantiebestemming. Uw hond neemt een belangrijke plek in binnen uw gezin, dus natuurlijk is uw huisdier van harte welkom in de accommodaties van Texelvakanties.


Geniet van een heerlijke vakantie in een huisje op Texel met uw hond en bepaal zelf waar u op Texel verblijft. U kunt bij ons onder meer een keuze maken voor een landhuis, familiehuis of voor een appartement, waarin het is toegestaan om uw hond mee te nemen. Het is wel aan te raden om niet te lang te wachten met boeken, want de huisjes op Texel met honden zijn uiteraard wel beperkt in vergelijking met het totale aanbod van vakantiehuizen.

Op deze pagina worden alle accommodaties weergegeven waar u uw hond mee naar toe kunt nemen. Ook kunt u bij de selectiecriteria voor het tonen van het aanbod laten weten dat u op zoek bent naar een vakantiehuisje waar een huisdier is toegestaan.

Texel kunt u gerust rekenen tot de meest hondvriendelijke vakantiebestemmingen. Op veel plaatsen mogen honden los lopen en in de meeste winkels en restaurants mag uw viervoeter ook mee naar binnen. Veel horecabedrijven zetten standaard een bakje water klaar voor dorstige honden.

Lekker uitwaaien op het strand, rennen door het ondiepe water of banjeren door het bos. Ook uw trouwe viervoeter geniet op Texel in alle jaargetijden van z'n vrijheid. Want op de meeste plekken mag uw hond gewoon loslopen. Alleen op de bewaakte stranden en in de natuurgebieden geldt een aanlijnplicht. Op sommige stranddelen is de riem alleen in het seizoen nodig. De gemeente Texel (texel.nl) vermeldt op hun website precies waar u de hond moet aanlijnen.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover