Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Vakantiehuis Texel

Boek een vakantiehuis op Texel voor een ontspannen vakantie op dit mooie waddeneiland. Zo geniet u optimaal met moderne voorzieningen. Bij ons vindt u vakantiehuizen in De Koog en Den Burg, nabij mooie natuurgebieden. Dichtbij het strand of de duinen, altijd op de mooiste plekjes van Texel.Villapark Kamperfoelie

Villapark Kamperfoelie biedt u luxe en comfort op een heerlijke locatie. Een ruim opgezet, klein en intiem 5-sterren park aan de rand van badplaats De Koog. Op dit park vindt u luxe villa’s die u veel privacy en comfort bieden. U loopt in 5 minuten naar het gezellige dorpscentrum en in nog geen 15 minuten naar het strand. Kortom: een perfecte plek waar u de rust, de ruimte en het eilandgevoel kunt ontdekken.

Villapark Kamperfoelie

Buytenplaats Texel

Luxe en duurzame 6-persoons vakantievilla's gelegen aan de rand van badplaats De Koog, dichtbij het strand en het bos. Deze villa's zijn in hun vorm geïnspireerd op de typische Texelse schapenboet en hebben een weids uitzicht over de uitgestrekte weilanden van Texel. Dit is een absoluut top segment vakantiehuis met een unieke inrichting.

Buytenplaats Texel

Bungalows

Bungalows via Texelvakanties zijn ruime vakantiewoningen op prachtige locaties en zijn van alle gemakken voorzien. U geniet van een riante woonkamer, goede bedden en meestal een forse tuin met veel privacy. Onze selectie bungalows behoren veelal tot het luxere segment, zodat u zeker weet dat u een heerlijke plek heeft tijdens uw vakantie op Texel.

Bungalows

Vakantiehuizen

Texelvakanties biedt u een ruim aanbod mooie vakantiehuizen en landhuizen die van alle gemakken zijn voorzien. Veel van onze huizen zijn luxe ingericht en staan op de mooiste locaties.

Vakantiehuizen

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover