Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Vakantiehuis Texel

Boek een vakantiehuis op Texel voor een ontspannen vakantie op dit mooie Waddeneiland. Zo geniet u optimaal met moderne voorzieningen. Bij ons vindt u vakantiehuizen in De Koog en Den Burg, nabij mooie natuurgebieden. Dichtbij het strand of de duinen, altijd op de mooiste plekjes van Texel.Villapark Kamperfoelie

Villapark Kamperfoelie biedt u luxe en comfort op een heerlijke locatie. Een ruim opgezet, klein en intiem 5-sterren park aan de rand van badplaats De Koog. Op dit park vindt u luxe villa’s die u veel privacy en comfort bieden. U loopt in 5 minuten naar het gezellige dorpscentrum en in nog geen 15 minuten naar het strand. Kortom: een perfecte plek waar u de rust, de ruimte en het eilandgevoel kunt ontdekken.

Villapark Kamperfoelie

Buytenplaats Texel

Luxe en duurzame 6-persoons vakantievilla's gelegen aan de rand van badplaats De Koog, dichtbij het strand en het bos. Deze villa's zijn in hun vorm geïnspireerd op de typische Texelse schapenboet en hebben een weids uitzicht over de uitgestrekte weilanden van Texel. Dit is een absoluut top segment vakantiehuis met een unieke inrichting.

Buytenplaats Texel

Bungalows

De bungalows die Texelvakanties in het aanbod heeft, zijn ruime vakantiewoningen op prachtige locaties en zijn van alle gemakken voorzien. U geniet van een riante woonkamer, goede bedden en meestal een forse tuin met veel privacy. Onze selectie bungalows behoren veelal tot het luxere segment, zodat u zeker weet dat u een heerlijke plek heeft tijdens uw vakantie op Texel.

Bungalows

Vakantiehuizen

Texelvakanties biedt u een ruim aanbod mooie vakantiehuizen en landhuizen die van alle gemakken zijn voorzien. Veel van onze huizen zijn luxe ingericht en staan op de mooiste locaties. We hebben een aanbod van twee persoons huizen tot en met tien persoons huizen. In de huizen vindt u alles voor een heerlijke vakantie. Veel van onze huizen zijn omringd door groen, zodat u de natuur echt beleeft. De tuinen zijn ruim en bieden veel privacy. Verblijf op toplocaties met ruimte en comfort! 

Vakantiehuizen

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Een mooi vakantiehuis Texel biedt u vele voordelen. Onze huisjes zijn ideaal gelegen dicht bij de natuur en hebben voorzieningen voor kinderen. Vanaf uw huisje kunt u heerlijk wandelen en fietsen, op de vele wandel- en fietspaden op Texel. Het uitgestrekte natuurgebied ‘Duinen van Texel’ is uniek in haar soort, met de vele natte duinvalleien en bijzondere flora en fauna.

Ook de natuurgebieden De Slufter en De Muy zijn prachtig in ieder seizoen. Vanaf uw vakantiehuis Texel zijn er leuke uitjes mogelijk. Met kinderen is een robbentocht op een garnalenkotter een echt avontuur. Turend over de Waddenzee, op zoek naar zeehonden, terwijl de vissers hun vangst binnenhalen. Ook het Sommeltjespad is met kinderen leuk, en wie weet komen ze hier nog echte sommeltjes, of Texelse kabouters tegen!

In een vakantiehuis Texel van Texelvakanties.nl bent u er echt even helemaal tussenuit. Heerlijk genieten van een vakantiehuis Texel, met alle moderne voorzieningen. Met het hele gezin of met z’n tweeën, wij hebben een vakantiehuis Texel voor zowel gezinnen als landhuizen voor grotere groepen. Kijkt u snel verder voor alle mogelijkheden voor een vakantiehuis Texel.

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan