Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement Texel 2 personen

Een appartement op Texel voor 2 personen heeft Texelvakanties.nl voor u op meerdere locaties beschikbaar. Zo kunt u ervoor kiezen om de vakantie met een verblijf aan zee door te brengen, maar zijn er ook andere schitterende locaties, waar u een keuze uit kunt maken.  Wij hebben namelijk een ruim aanbod van appartementen op Texel beschikbaar die geschikt zijn voor een verblijf van 2 personen.

Appartement aan zee of bosrand

Samen in een appartement Texel voor 2 personen met uitzicht op zee. Heerlijk koffie drinken op uw eigen balkonnetje in Zeedistel, centrum De Koog of, op het hoogste duin van het eiland. Daar vindt u onze appartementen Juliana. Een kleinschalig complex op slechts 150 m van het strand, midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. Verblijft u liever wat landelijker? Kijkt u dan eens naar de recentelijk gerenoveerde stolpboerderij aan de Nieuwlanderweg, tegen natuurgebied Waalenburg aan. Alle genoemde locaties zijn makkelijk te bereiken met zowel auto, als openbaar vervoer.

Accommodaties waaraan het u aan niets ontbreekt

Dat is de beste omschrijving die we aan onze luxe appartementen op Texel voor 2 personen kunnen geven. Uw lakens en dergelijke van huis meenemen, mag, maar hoeft niet. U bent tenslotte op vakantie. Boek ze daarom makkelijk meteen mee. Verder heeft u, net als in de vakantievilla’s, de mogelijkheid uw huisdier mee te nemen of juist een geheel rook- en huisdiervrije accommodatie te reserveren. U kunt in onze 2 persoons appartementen op Texel wassen in de eigen wasmachine of bij de parkwasserette. Bij onze appartementen horen ook het gebruik van een kelderbox of berging voor de fiets(en) en broodjesservice.

Appartementen Prinses Juliana

Indien u de voorkeur geeft voor een verblijf aan zee en het prettig vindt om nabij een gezellige badplaats de vakantie door te brengen, dan is het appartementencomplex Prinses Juliana een echte aanrader. U verblijft dan in een luxe tweepersoons appartement op Texel aan zee op de hoogste duinen van het eiland. Bovendien is dit appartementencomplex nabij badplaats De Koog gevestigd. Daarnaast bieden wij ook appartementen aan die geschikt zijn voor een verblijf van maximaal vier personen.

Prachtig uitzicht

Voor een appartement op Texel voor 2 personen in het complex Prinses Juliana bieden wij verschillende types aan. U kunt bijvoorbeeld de voorkeur geven aan een verblijf dat uitzicht biedt over het eiland of de keuze maken om een appartement te reserveren met uitzicht over de Noordzee. De verschillende typen staan verder beschreven op onze website, waar u ook de verdere kenmerken kunt bekijken.

Reserveer online

Indien u van een aanbieding gebruik wenst te maken, dan kunt u deze eveneens vinden bij de informatie die bij het vakantieverblijf Prinses Juliana wordt verstrekt. De beschikbaarheid van deze appartementen op Texel voor 2 personen of van een andere accommodatie is direct te controleren. U kunt daarna gelijk een boeking doorvoeren en krijgt de bevestiging van de reservering toegezonden. Mocht u tijdens uw vakantie het eiland op de fiets willen verkennen, maak dan gelijk ook gebruik van onze service om online een fiets te huren en te reserveren. Bezorging op het vakantieadres is mogelijk.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan