Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement Texel 2 personen

Een appartement op Texel voor 2 personen heeft Texelvakanties.nl voor u op meerdere locaties beschikbaar. Zo kunt u ervoor kiezen om de vakantie met een verblijf aan zee door te brengen, maar zijn er ook andere schitterende locaties, waar u een keuze uit kunt maken.  Wij hebben namelijk een ruim aanbod van appartementen op Texel beschikbaar die geschikt zijn voor een verblijf van 2 personen.

Indien u de voorkeur geeft voor een verblijf aan zee en het prettig vindt om nabij een gezellige badplaats de vakantie door te brengen, dan is het appartementencomplex Prinses Juliana een echte aanrader. U verblijft dan in een luxe tweepersoons appartement op Texel aan zee op de hoogste duinen van het eiland. Bovendien is dit appartementencomplex nabij badplaats De Koog gevestigd. Daarnaast bieden wij ook appartementen aan die geschikt zijn voor een verblijf van maximaal vier personen.

Voor een appartement op Texel voor 2 personen in het complex Prinses Juliana bieden wij verschillende types aan. U kunt bijvoorbeeld de voorkeur geven aan een verblijf dat uitzicht biedt over het eiland of de keuze maken om een appartement te reserveren met uitzicht over de Noordzee. De verschillende typen staan verder beschreven op onze website, waar u ook de verdere kenmerken kunt bekijken.

Indien u van een aanbieding gebruik wenst te maken, dan kunt u deze eveneens vinden bij de informatie die bij het vakantieverblijf Prinses Juliana wordt verstrekt. De beschikbaarheid van deze appartementen op Texel voor 2 personen of van een andere accommodatie is direct te controleren. U kunt daarna gelijk een boeking doorvoeren en krijgt de bevestiging van de reservering toegezonden. Mocht u tijdens uw vakantie het eiland op de fiets willen verkennen, maak dan gelijk ook gebruik van onze service om online een fiets te huren en te reserveren. Bezorging op het vakantieadres is mogelijk.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover