Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement de Koog

Als u een appartement De Koog zoekt, dan is het prettig als u uit een divers aanbod van appartementen een keuze kunt maken. Zo kunt u namelijk het voor u meest geschikte appartement bij De Koog boeken. Wilt u bijvoorbeeld nabij de badplaats verblijven of middenin in de gezelligheid van het dorp vertoeven? Als u bij Texelvakanties.nl het aanbod bekijkt, dan is het onder meer mogelijk om in het centrum of net buiten de badplaats vakantie te vieren.

Texelvakanties.nl biedt meerdere appartementen aan in en rond de badplaats De Koog. Om u alvast een beeld te geven van de verschillende mogelijkheden, kunt u onderstaande links volgen. Uiteraard kunt u daarna ook meteen het complete aanbod bekijken en de data selecteren wanneer u vakantie wilt houden op Texel.

• Appartement nabij De Koog voor 2 personen
• Appartement in het centrum van De Koog
• Appartementen Prinses Juliana aan zee

Elk appartement De Koog kent weer eigen unieke kenmerken. De appartementen Prinses Juliana variëren bijvoorbeeld qua inrichting. Ook kunt u voor een extra luxe appartement kiezen die bijvoorbeeld over een sauna of stoomcabine en solarium beschikt. De ligging is aan zee op de hoogste duintop en dat biedt al een perfecte basis voor verblijf. Deze appartementen zijn nabij badplaats De Koog gelegen en geschikt voor 2 tot 4 personen.

Uw appartement De Koog vormt een uitstekend vertrekpunt om Texel verder te ontdekken. Zo kunt u onder meer een bezoek brengen aan Ecomare, gaan fietsen door de duinen of wandelen in het bos. Op Texel worden door het jaar heen bovendien allerlei leuke excursies georganiseerd, waar u aan mee kunt doen.

Vergelijk het aanbod op Texelvakanties.nl en selecteer uw favoriete appartement bij De Koog en boek de accommodatie gelijk online om straks van een comfortabele vakantie in een populaire badplaats te kunnen genieten.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan