Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Zelfpluktuin

Zelfpluktuin voor heerlijke aardbeien, bessen, kruiden en bloemen! Als u op vakantie bent op Texel, is de Zelfpluktuin een echte aanrader. Hier kunt u samen met de kinderen zelf fruit plukken, voor een vriendelijke prijs. Na het plukken in de Zelfpluktuin zin in wat lekkers? Er staat altijd koffie, thee en verse taart klaar in de Zelfpluktuin!

Juist op vakantie is vers fruit een verwennerij. In lente en zomermaanden staan de tuinen van de Zelfpluktuin vol met heerlijk fruit en groenten. U krijgt een mandje mee, waarna u de lekkerste groenten en fruit kunt uitkiezen. Ook voor kinderen is dit erg leuk en educatief. Vers fruit van de boom of struik smaakt ook meteen lekkerder!

Onze voordelige accommodaties:
> Villapark Kamperfoelie
> Bungalowpark Texel
> Luxe landhuizen

In de Zelfpluktuin plukt u natuurlijk groenten en fruit dat niet is bespoten. Zo kunt u met de zelf geplukte groenten een heerlijke gezonde maaltijd maken in uw vakantiehuisje. In de vakantiehuisjes van Texelvakanties.nl heeft u de beschikking over een moderne keuken. Ook hebben de huisjes en villa’s een eigen tuin, zodat u van deze gezonde maaltijd op eigen terras kunt genieten! De Zelfpluktuin is bijna iedere dag geopend en is goed bereikbaar in Oudeschild.

De Zelfpluktuin is niet alleen handig, maar ook erg gezellig. U kunt na het plukken in de Zelfpluktuin genieten in de buitenlucht van een verse kop muntthee en een heerlijk eigengemaakt gebakje. Voor de kinderen is er in de Zelfpluktuin een speeltuin met graafmachines. Wilt u meer weten over de Zelfpluktuin doe dan mee aan een informatieve rondleiding. Maak er een dagje van, in de Zelfpluktuin!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan