Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantiewoning Texel

Op zoek naar een vakantiewoning op Texel om van een fijn weekend, langere midweek of vakantie te genieten? Op het eiland zijn vele accommodaties beschikbaar op prachtige locaties en Texelvakanties.nl biedt u een grote diversiteit in het aanbod van vakantiewoningen op Texel. Bovendien zijn de vakantiehuizen afgestemd op verschillende soorten reisgezelschappen van klein tot groot.

U kunt heel eenvoudig de voor u meest ideale vakantiewoning op Texel vinden in ons aanbod en direct nagaan of de accommodatie nog beschikbaar is voor de periode van verblijf. Als dat het geval is, dan kunt u meteen online een reservering maken. Wij geven u graag een aantal voorbeelden van vakantiewoningen die voor uiteenlopende reisgezelschappen geschikt zijn.

• Comfortabele vakantiewoning op villapark Kamperfoelie
• Landelijk gelegen bungalows met terrassen en balkon
• Luxe landhuizen aan de rand van een bos

Tijdens uw verblijf kunt u leuke uitstapjes maken, zoals naar de vuurtoren of door Ecomare te bezoeken. Ook een aanrader is het maken van een excursie onder begeleiding van een gids door een van de natuurgebieden op het eiland. Of wat denkt u van gewoon heerlijk relaxen op het strand of fietsen door de duinen?

Met betrekking tot het online boeken van een vakantiewoning op Texel kunt u van optionele extra’s gebruikmaken. De beschikbare opties staan bij de betreffende accommodaties vermeld en kunnen bij uw boeking geselecteerd worden. Wij bieden u ook een exclusieve fietsverhuurservice, waarbij u online alvast een fiets kunt reserveren die bij uw accommodatie kan worden klaargezet en weer wordt opgehaald.

Bij het maken van een keuze hebt u uiteraard de gelegenheid om rekening te houden met de ligging van het vakantiehuis op Texel. Wij hebben in het aanbod dan ook op meerdere locaties op Texel vakantiewoningen beschikbaar, zoals aan de rand van een bos, bij het strand of nabij badplaats De Koog. U kunt eventueel ook van aanbiedingen gebruikmaken of een keuze maken uit leuke arrangementen. Uw vakantie of kort verblijf op Texel begint bij Texelvakanties.nl, waar u online altijd de ideale vakantiewoning kunt boeken. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover