Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantiehuis Texel 2 personen

Een vakantiehuis op Texel voor 2 personen vindt u al snel in het aanbod van Texelvakanties.nl. U kunt bij het maken van een keuze uit het aanbod met vakantiewoningen voor 2 personen altijd rekening houden met de locatie. Daarbij wordt tevens de gelegenheid geboden om van het aanbod met vakantiehuizen gebruik te maken waar bijvoorbeeld tot maximaal vier personen ruimte wordt geboden. Zo vergroot u het aanbod en kunt u altijd het ideale vakantiehuis Texel 2 personen vinden bij Texelvakanties.nl.

U hebt onder meer de mogelijkheid om uit het aanbod met accommodaties een keuze te maken om te verblijven in een luxe appartement voor twee personen. Er zijn echter ook studio’s beschikbaar met een comfortabele inrichting en modern interieur. De vakantiehuizen in het aanbod bestaan onder meer uit bungalows die bij de gezellige badplaats De Koog zijn gelegen. 

Uw vakantiehuis Texel 2 personen biedt op het Waddeneiland een geweldig vakantieverblijf om de omgeving te verkennen, activititeiten te ondernemen en op zoek te gaan naar bezienswaardigheden. Vanuit uw vakantiehuis op Texel voor 2 personen wordt er altijd eenvoudig toegang geboden tot de natuurrijke omgeving. Zo kunt u naar het strand, naar de duinen of door de bossen wandelen en fietsen. Er zijn meerdere natuurgebieden toegankelijk op Texel.

Wandelen en fietsen is overal op het eiland mogelijk, maar het is ook leuk om eens wat anders te ondernemen vanuit uw vakantiehuis voor 2 personen op Texel. Bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Ecomare, waar zeehonden op professionele wijze worden opgevangen en verzorgd. Er zijn ook gratis attracties op het eiland, zoals de uitkijktoren die bij Fonteinshol in het bos is gelegen en de uitkijkplaats in De Geul bij de lepelaarkolonie.

Boek eerst uw vakantiehuis Texel 2 personen bij Texelvakanties.nl, dan kunt u daarna plannen maken voor het verblijf op het eiland. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover