Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantiehuis Texel 2 personen

Een vakantiehuis op Texel voor 2 personen vindt u gemakkelijk bij Texelvakanties.nl. Wij hebben voor u verschillende accommodaties beschikbaar om een keuze uit te maken, waarbij u met de voorkeur voor een locatie op het eiland Texel rekening kunt houden.

Waar vindt u onze huisjes

Een huisje Texel 2 personen in de duinen, aan de rand van een natuurgebied of in het gezellige centrum van De Koog. Texelvakanties biedt u een ruim aanbod aan grotere en kleinere 2 persoons-accommodaties in en rond dit gezellige Texelse vakantiedorp. De huisjes zijn allen op loopafstand van het dorpscentrum, bos en strand. Mocht u een ‘back to nature life-experience’ op willen doen, kijkt u dan eens naar De Boet. De enige originele schapenboet van Texel die verhuurd mag worden. U verblijft er midden in een schapenweide, op 250 m van de verharde weg. Er is geen wifi.

Alle comfort voorhanden

Het maakt niet uit welk 2 persoons huisje Texel u uit ons aanbod uitkiest, in elk woninkje is elke soort comfort voorhanden dat u zich bedenken kunt. Van volledig ingerichte keukens, tot goede bedden, audio- en beeldapparatuur in de living, plus terrasmeubelen en barbecue in de tuin. Denkt u erover om met de kerst- of voorjaarsvakantie naar Texel te komen, willen we u graag attenderen op onze huisjes, met open haard of gaskachel. Of wat te denken van een 2 persoons vakantieverblijf met sauna? Lekker, als u koud en door de wind gemangeld terugkomt van een winterse strandwandeling.

Activiteiten op het eiland

Uw vakantiehuis Texel 2 personen biedt op het Waddeneiland een geweldig vakantieverblijf om de omgeving te verkennen, activititeiten te ondernemen en op zoek te gaan naar bezienswaardigheden. Vanuit uw vakantiehuis op Texel voor 2 personen wordt er altijd eenvoudig toegang geboden tot de natuurrijke omgeving. Zo kunt u naar het strand, naar de duinen of door de bossen wandelen en fietsen. Er zijn meerdere natuurgebieden toegankelijk op Texel.

Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen is overal op het eiland mogelijk, maar het is ook leuk om eens wat anders te ondernemen vanuit uw vakantiehuis voor 2 personen op Texel. Bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Ecomare, waar zeehonden op professionele wijze worden opgevangen en verzorgd. Er zijn ook gratis attracties op het eiland, zoals de uitkijktoren die bij Fonteinshol in het bos is gelegen en de uitkijkplaats in De Geul bij de lepelaarkolonie.

Reserveer online

Boek eerst uw vakantiehuis Texel 2 personen bij Texelvakanties.nl, dan kunt u daarna plannen maken voor het verblijf op het eiland.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan