Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Den HoornNovalishoeve

Op deze bijzondere boerderij staan de deuren overal voor u open! Met veel liefde voor de natuur worden er diverse gewassen geteeld en er lopen allerlei dieren rond. In het dagcafé serveren ze producten van eigen bodem: puur en ambachtelijk (denk aan brood, taart, yoghurt, thee, kaas, ijs en nog veel meer)! 

De Toegift

De Toegift is hét theater op Texel. Regelmatig treden hier bekende en minder bekende cabaretiers op. Ook de typisch Texelse dinercabarets zijn een aanrader! Ook zijn er meerdere galeries en daardoor staat Den Hoorn ook bekend als het kunstenaarsdorp van Texel. In juni pakt het dorp flink uit met cultuurmaand ‘Lange Juni’. Bekijk de agenda van De Toegift. 

Bij Jef

In Den Hoorn vindt u het enige sterrenrestaurant van Texel: Bij Jef. Chefkok Jef en zijn vrouw Nadine (de beste wijnsommelier van Nederland) leggen u graag van top tot teen in de watten. Een bijzondere beleving en écht een avondje uit. U geniet hier optimaal van al het moois dat Texel op culinair gebied te bieden heeft. Reserveer een tafel.

Wandelen op de Hors

De Hors is een waanzinnig natuurgebied met een enorme zandvlakte aan de zuidwestkant van het eiland. De natuur krijgt hier vrij spel en daardoor ziet u hier hoe duinen ontstaan. Een bijzonder stukje ongerepte natuur: een avontuur om te voet te ontdekken.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan