Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Den Hoorn

In het zuiden van Texel vindt u het gezellige dorpje Den Hoorn. Den Hoorn staat vooral bekend als één van de eerste plaatsen die u ziet liggen als u met de boot naar Texel vaart. Het is vooral het witte kerkje van Den Hoorn dat opvalt, tijdens het laatste gedeelte van uw boottocht.
Tijdens uw verblijf op Texel is Den Hoorn absoluut een bezoekje waard. Dankzij de prachtige ligging, in een uitgestrekt duingebied is de omgeving van het dorpje perfect voor een lekkere duinwandeling of een pittige fietstocht. In de directe omgeving van Den Hoorn is nog veel meer te doen. Zo kunt u er bijzondere vogels spotten in De Geul of een bezoekje brengen aan de unieke Texelse Mokbaai.

In het dorp zelf kunt u zich tevens prima vermaken. De gastvrijheid van de inwoners zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. Daardoor is het een absolute aanrader om te genieten van één van de heerlijke restaurants of even een drankje te nuttigen in één van de cafés.
Live muziek en theater spelen ook een belangrijke rol in Den Hoorn. Zo is er een theaterrestaurant (Klif 12), waar u tijdens het diner wordt vermaakt met een leuke theatershow en zijn er diverse mogelijkheden voor cabaret liefhebbers.

Den Hoorn is een typisch Texels dorpje en zeker de moeite waard om een dag of langer aan te besteden. In Den Hoorn is altijd wat te doen en de omgeving biedt diverse mogelijkheden voor sport, natuur, maar ook rust. 

Zin in Texel? Boek nu uw texelvakantie!

> appartementen Prinses Juliana
> villapark Kamperfoelie
> bungalows
>
 landhuizen

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover