Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartementen aan zee

Appartementen aan zee bieden een uitstekende basis voor een relaxte vakantie op Texel. Vanaf uw balkon de zee zien? Dat kan als u een van de appartementen aan zee reserveert via Texelvakanties.nl. Wij hebben accommodaties beschikbaar die op een schitterende locatie bij het strand gelegen zijn.

Een voorbeeld van appartementen aan zee die u bij ons kunt reserveren voor een weekend, midweek of vakantie zijn de accommodaties van appartementencomplex Prinses Juliana. Dit complex bevindt zich op de hoogste duin van het eiland midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. Naast uitzicht over de Noordzee kunt u ook genieten van het uitzicht over badplaats De Koog en de landerijen in de omgeving. U kunt meteen ontdekken wat deze appartementen aan zee nog meer te bieden hebben en verder tonen wij u graag nog enkele andere suggesties.

• Appartementen aan zee op Texel
• Appartementen op 500 meter van het strand
• Villapark op loopafstand van Noordzee

De appartementen aan zee in het Julianacomplex zijn geschikt voor maximaal twee tot maximaal vier personen. De accommodaties zijn ruim en beschikken over een moderne en luxe inrichting. Elk appartement beschikt over een eigen terras of balkon. Als u aan zee wenst te verblijven nabij een gezellige badplaats, dan is een appartement in dit complex een uitstekende keuze.

De zee ligt voor de deur en u kunt vanuit een van de door u gereserveerde appartementen heerlijk op het strand genieten of een wandeling maken door de duinen. Wij hebben echter meerdere accommodaties beschikbaar, die u ook kunt bekijken om zo een vergelijking te maken. U kunt dan altijd de beste keuze maken voor een heerlijk verblijf in een van de appartementen aan zee of op loopafstand van het strand. U kunt de beschikbaarheid in de gewenste periode van verblijf bekijken en online een reservering doorvoeren bij Texelvakanties.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan