Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Texel met hond

Texel met hond: heerlijk, geen belemmeringen om naar Texel te gaan want uw hond kan gewoon mee. Texel met hond betekent namelijk dat er op Texel appartementen en vakantievilla’s zijn waar ook uw hond meer dan welkom is. Uw hond is welkom diverse accomodaties. Bekijk hier alle mogelijkheden die nog vrij zijn op uw gewenste vertrekdatum.

Waar staan onze vakantiewoningen?

Texel is een van de hondvriendelijkste vakantiebestemmingen die ons land rijk is. Dat geeft u, als bezoeker, een grote vrijheid in het kiezen van een accommodatie waarin een of zelfs meerdere honden zijn toegestaan. Onze appartementen en villa’s voor uw verblijf op Texel met de hond, bevinden zich allemaal in en rond De Koog. Een typische vakantieplaatsje dat slechts twee duinenrijen gescheiden is van de zee. Gemiddeld genomen liggen al onze bungalows en appartementen op een afstand van 500 m tot 4 km verwijderd van strand, bos en natuur.

Elk denkbare luxe

Ieder van onze accommodaties beschikt over zijn eigen unieke comfort. Daar waar de ene luxe vakantievilla een stoomcabine en/of whirlpool in de badkamer heeft, beschikt een ander over een afgebakende tuin. Voor een vakantie naar Texel met hond is met name een afgezette tuin wel zo fijn. We adviseren u daarom de specifieke kenmerken van onze vakantiewoningen goed door te nemen. Graag attenderen we u ook op de nieuwe energienul woningen aan de Buytenplaats. Moderne, ruim opgezette, hightech villa’s met elk denkbare luxe, zoals een hottub, stoomoven en buitenkeuken. De woningen beschikken tevens over een slaapkamer mét badkamer op de begane grond en een oplaadpunt.

Uitstapjes

Daar bent u dan, in uw appartement of vakantievilla op Texel met uw hond. Vanuit uw vakantie accommodatie wandelt u zo de natuur in met uw hond. Of u maakt een heerlijk uitstapje naar het strand waar de hond lekker kan wandelen en rennen. Wandelen met de hond op het strand tijdens de vakantie op Texel is heerlijk. Op de onbewaakte delen van het strand mag uw hond loslopen. Verder geldt de aanlijnplicht ten zuiden van paal 8 en tussen paal 12 en 21 van 1 maart tot 1 september. Een vakantie op Texel met uw hond betekent dat u geniet van uw vakantie, maar uw hond ook. Wacht niet langer en boek een vakantie of weekendje weg naar Texel met hond.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan