Skip to main content

Even voorstellen.. Bianca

TexelVakantiesseptember 2022

Hoi allemaal, Bij deze is het dan zo ver, ook ik mag mijzelf aan jullie voostellen! Mijn naam is Bianca Kramer, woonachtig in Den Burg waar ik samenwoon met mijn vriend Nik. In 2021 hebben wij het geluk gehad om een woning te kunnen kopen op Texel. Wat het dan wel dubbel zo leuk maakt is, dat deze woning ook voor deze onwijs leuke nieuwe uitdaging heeft gezorgd! Wij wonen vlakbij Martijn en Carmen, waarna Martijn mij een keer de ‘Hint’ had gegeven dat mijn werk altijd nog leuker kon worden ( waarnaar ik dacht, ja tuurlijk haha). Ik heb hier verder nooit meer wat achter gezocht, tot het moment waarop zij mij dan ook echt vroegen om bij Texelvakanties te komen werken. Op dat moment had ik ook al een hele leuke baan als frontoffice en backoffice medewerker. Maar mede door de leuke klik die ik al meteen met Martijn en Carmen had, was de keuze voor mij heel snel gemaakt om deze leuke nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik werk dan ook sinds 1 September met veel plezier bij Texelvakanties. Naast mijn werk, kunnen mensen mij ook in sporthal TXL vinden waar ik met veel plezier een zaalvoetbalteam coach en regelmatig nog eens een dartpijltje gooi. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om series te bingewatchen, met vrienden af te spreken, te sporten of verre reizen te maken en de wereld te ontdekken. Wanneer wij een reis maken, beleef ik dit grotendeels door de lens van mijn camera! Ik vind het heerlijk om op vakantie veel foto’s te maken van onze bevindingen, maar ik heb ook geleerd dat je af en toe toch even je camera aan de kant moet leggen om al het moois wat de wereld te bieden heeft met eigen ogen te bewonderen. Nu jullie een kleine impressie van mij hebben, zie of spreek ik jullie graag nog een keer via de mail, telefoon of natuurlijk bij de receptie! 😊

Leuk blog? Deel ‘m met je vrienden!

Volg jij ons al?

Mis niets van wat we te bieden hebben. Volg ons nu en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste acties en updates. Laat je inspireren en verrijk je ervaring met onze exclusieve aanbiedingen.

Blijf op de hoogte van speciale acties!

Gasten over Texelvakanties:

  • Geweldig klein parkje toch bijna in het centrum van De Koog.centraal op Texel gelegen. Lekkere ruime luxe Villa. We hadden nummer 63 al 2 keer nu helemaal gerenoveerd. Nieuwe badkamer met Whirlpool. Superschoon ook! Voor herhaling vatbaar!
  • Mooie schone zeer goed onderhouden luxe huizen op een fraai aangelegd kleinschalig park met veel privacy. Dicht bij bos, zee en duinen. En het centrum van De Koog
  • Wij hebben 2 weken mogen genieten op het prachtige eiland Texel in een hele luxe woning op de kamperfolie. Op een vrijdag zijn we heen gegaan en op de boot gaat alles heel soepel, als je dan van de boot komt heb je eerst het idee dat Texel niet zo mooi is maar als je eenmaal door rijdt komt je in een hele mooie omgeving. De woning was van alle gemakken voorzien, vaatwasser, combi magnetron en heel veel bestek en servies. Als mooie bijkomstighe...
  • De rust privacy, comfort en uitzicht
  • Geweldig, boven verwachting
  • Wat een geweldige locatie met een prachtig uitzicht! Het huis was in één woord TOP! Alle voorzieningen zijn er en heerlijk ruim van binnen! Wij hebben genoten als gezin! Fijne communicatie met de beheerder erg vriendelijk! Wij hebben alweer geboekt
  • Mooi gelegen appartement, met vanaf je terras uitzicht op zee, en de voor je gelegen camping. Appartement heeft alles wat je nodig hebt, zaten zelf op app. 58, mooi op de begane grond gelegen. Let wel op, sommige appartementen zijn ook toegankelijk voor honden, dit staat vermeld per appartement.
  • We gaan hier jaarlijks een weekje naar toe omdat het een heerlijke rustige plek is, met een prachtig uitzicht over de zee met onnavolgbare zonsondergangen inzake kleuren, loopafstand strand en dorp met alle levendige bars en restaurantjes. Dit is voor ons de ultieme rustplek en toch alles bij de hand als je wilt. Er zijn appartementen met zeezicht en landzicht, er zit prijsverschil tussen.
  • Zeer gastvrij en bieden goede service. Prachtige accommodaties met veel luxe en comfort.
  • Ons verblijf in Villa nummer 191 overtrof al onze verwachtingen! Op een prachtige lokatie staat deze duurzame en rijk uitgeruste vakantiewoning waar we helemaal tot rust kwamen. De buitenkeuken met Basterd BBQ en de houtgestookte hottub waren voor ons favoriet. Wij komen hier zeker terug