Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Luxe villa Texel

Een luxe villa op Texel? Waar wilt u verblijven op het Waddeneiland? Texelvakanties.nl heeft voor u een exclusief aanbod beschikbaar met prachtige villa’s die op unieke locaties zijn gelegen. Bijvoorbeeld aan de rand van het natuurgebied De Slufter, maar ook op loopafstand van De Koog en de Noordzee op een schitterend villapark.

Villa verhuur Texel

Texelvakanties.nl heeft voor ieder reisgezelschap een luxe villa op Texel beschikbaar en ook voor grotere groepen van bijvoorbeeld acht personen. De luxe ingerichte accommodaties bieden allemaal wat extra’s, variërend van een sauna tot moderne apparatuur en van een ligging aan het water tot de beschikbaarheid van draadloos internet. Bekijk meteen een aantal suggesties voor een luxe villa Texel, zodat u direct een vergelijking kunt maken.

• Luxe villa’s op villapark Kamperfoelie
• Grote familievilla’s voor 8 personen
• Riante landhuizen in de natuur met veel privacy

Comfortabele villa's

Voor elke luxe villa op Texel in het aanbod van Texelvakanties.nl geldt dat er sprake is van unieke kenmerken, die de accommodatie onderscheiden ten opzichte van andere vakantiehuizen. Met het boeken van een van de luxe villa’s legt u de basis voor een zeer aangenaam en comfortabel verblijf. Het is altijd prettig om na een dag aan het strand of na een wandeling, fietstocht of andere activiteit weer van alle luxe in uw vakantiewoning te kunnen genieten.

Uitstapjes

Een luxe villa op Texel is uiteraard standaard van alle gemakken en comfort voorzien en is een uitstekende accommodatie om vanaf daar het eiland te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld Ecomare bezoeken, de vuurtoren bezichtigen of een uitstapje maken naar de gezellige badplaats De Koog. Er is altijd wat te beleven of te ondernemen op Texel, maar de basis voor een aangenaam verblijf begint uiteraard bij het boeken van een luxe villa op Texel bij Texelvakanties.nl. Bent u van plan fietsen te huren? In dat geval kunt u gebruikmaken van onze online verhuurservice.

Huur een Texel villa op toplocatie

Voor onze villa verhuur Texel zijn wij er trots op u het neusje van de zalm aan te mogen bieden. Onze met zorg uitgekozen locaties bevinden zich op de top van de hoogste duin van Texel en in de directe nabijheid van het bos. Naar wens kunt u bij ons een luxe Texel villa op een kleinschalig park of in de gewone woonwijk reserveren. Al onze accommodaties vindt u in en rond het gezellige eilanddorp De Koog. De Koog ligt vrijwel centraal op het eiland, zo’n 2 km van de strandpalen 19 en 20 aan het Noordzeestrand.

Grote of kleine luxe villa Texel

Of u nu een lief villaatje voor 2 personen zoekt, een vakantiehuis waar u met de hond naartoe kunt of een heuse familievilla, compleet met sauna, meerdere badkamers, oplaadpunt en geschikt voor mindervaliden. Bij het samenstellen van ons aanbod hebben we aan iedereen gedacht. Vaste prik in onze vakantievilla’s op Texel zijn vanzelfsprekend de uitstekende bedden, modern ingerichte keukens, privé parkeerplekken en de gratis wifivoorziening bij elke accommodatie. Opgemaakte bedden bij aankomst zijn standaard in villapark Buytenplaats. Op andere locaties is deze service eenvoudig mee te reserveren, evenals een gevulde koelkast.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan