Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Luxe vakantiehuis Texel

Luxe vakantiehuis Texel voor een heerlijk ontspannen en voordelige vakantie! Bij Texelvakanties.nl boekt u een luxe vakantiehuis Texel op unieke locaties. Overnachten met uitzicht over zee op de hoogste duin van Texel bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een luxe vakantiehuis Texel vlakbij het natuurgebied De Slufter? Met een luxe vakantiehuis Texel heeft u echt een onvergetelijke Texel vakantie!

Luxe vakantiehuis Texel op toplocatie

Vakantie in een luxe vakantiehuis op Texel met uitzicht over zowel het akkerland als de zee? Dat kan, vanaf onze accommodaties op de hoogste duin van het eiland heeft u een prachtig uitzicht over het gehele eiland, plus het omliggende waddengebied. De omgeving van De Koog is een van de meest veelzijdige van Texel. Bos, duin, heide, grazige weiden en kleurige bollenvelden wisselen elkaar af en in elk soort landschap vindt u wel een Texel villa van Texelvakanties. Wist u dat u bij het merendeel van onze accommodaties vanuit de tuin meteen een natuurgebied in loopt?

Omring uzelf met luxe en comfort

Het toppunt van relaxen, is dan wanneer u zich kunt wentelen in luxe en comfort. Vanzelfsprekend ervaart iedereen dat op zijn eigen manier. Daar waar voor u de whirlpool of sauna in de vakantiewoning het toppunt van luxe is, is het voor een ander belangrijker dat de bedden opgemaakt zijn bij aankomst of er een oplaadpunt in de woning aanwezig is. Onze luxe vakantiehuizen op Texel zijn daarom zo ingericht dat iedereen vindt wat hij zoekt. Standaard zijn in iedere accommodatie de volledig ingerichte moderne keukens, uiterst comfortabele boxspring bedden, privé parkeerplekken en de riante besloten tuinen rondom de accommodaties.

Geniet van de natuur

Wilt u wakker worden met het geluid van vogels en ontbijten in uw eigen tuin, genietend van de zilte zeelucht? Bij Texelvakanties.nl boekt u een luxe vakantiehuis Texel dichtbij zee, voor een scherpe prijs. Hier geniet u optimaal van het mooie Texel. U wandelt vanuit uw vakantiehuis zo naar het De Slufter of het uitgestrekte natuurgebied ‘Duinen van Texel’. Hier kunt u uren wandelen in de ongerepte natuur. Texel is ook een echt fiets eiland. Vanuit uw vakantie villa kunt u eenvoudig fietsen huren, voor prachtige tochten.

Er op uit

Voor een dagje er op uit is er op Texel heel veel te doen! Een keer wadlopen is een unieke ervaring! U gaat het wad op met een gids, die u alles vertelt over de flora en fauna van dit unieke natuurgebied. Vanuit uw luxe vakantiehuis Texel kunt u een dagje wadlopen eenvoudig regelen. Liever met uw voeten op het droge? Dan is een bezoekje aan Ecomare, de grootste zeehondenopvang van Europa een echte aanrader.

Ontspannen verblijf

Met een luxe vakantiehuis Texel heeft u een echt ontspannen vakantie. Een luxe vakantiehuis Texel is van alle gemakken en moderne faciliteiten voorzien. U verblijft op een bijzondere locatie op Texel, zodat u vanuit uw luxe vakantiehuis Texel mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Kijk nu bij Texelvakanties.nl voor alle mogelijkheden voor een luxe vakantiehuis Texel!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan