Texelvakanties Tips

In de zomer hebben we op Texel de meeste zonuren. Maar ook in de winter, als rust en ruimte overheersen, is het hier goed toeven. We geven je een aantal redenen en tips om te gaan!

Garnalenvissen

Wat heel leuk is om te doen voor alle leeftijden: ga eens vissen met de garnalenkotter TX10 of TX20. De schippers kunnen je van alles vertellen over wat je allemaal tegenkomt in het net. Op de kotter worden de Waddengarnaaltjes gekookt en kun je ze proeven. Verser dan dit zal je ze nooit krijgen! De tocht duurt ongeveer twee uurtjes. Mocht je daarna trek hebben kun je bij veel leuke viswinkels in Oudeschild terecht voor heerlijke verse vis. Meer interesse in de belangrijke ankerplaats dat Texel vroeger was tijdens de VOC? Loop eens binnen bij openluchtmuseum Kaap Skil en ervaar het leven in een ouderwets vissersdorp. Leuk weetje: de Molen die er staat maakt nog steeds meel voor de lokale bakkerij op Texel, Bakker Timmer.

Nicolle

Nicolle is ons vaste gezicht achter de receptie. Op de wisseldagen zorgt zij voor een warm welkom en een goed afscheid. Als er vragen zijn kunt u altijd bij haar terecht. 

Tip een ander!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover