Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Zomervakantie op Texel in 2019

Een deel van de beschikbare accommodaties is bijvoorbeeld gelegen nabij De Koog. Dit is een populaire badplaats op Texel, maar voor de zomervakantie op Texel in 2019 kunt u ook op een andere unieke locatie verblijven. Bijvoorbeeld in een natuurgebied, zo dicht mogelijk bij het strand of aan de rand van een bonus.

Het villapark Kamperfoelie biedt voor gezinnen met kinderen ideale accommodaties in de vorm van een ruime villa voor maximaal vier of maximaal zes personen. De villa’s liggen op een prachtig park aan de rand van een bos nabij De Koog en op loopafstand van het strand en de zee.

U kunt de zomervakantie op Texel in 2019 ook doorbrengen aan de rand van het gezellige dorp Den Burg. Via Texelvakanties.nl kunt u een bungalow reserveren op een landelijk gelegen vijfsterren villaparkje. In veel van deze bungalows is het ook toegestaan om een huisdier mee te nemen.

Als u de voorkeur geeft aan een luxe verblijf, dan hebt u nog de mogelijkheid om de vakantie in 2019 in de zomer in een riant landhuis door te brengen. De landhuizen in ons aanbod zijn midden in de natuur gelegen en bieden veel privacy. Als u voor nog meer luxe kiest, dan kunt u overwegen een landhuis te reserveren die over een sauna beschikt.

Het aanbod van Texelvakanties.nl is nog uitgebreider, zodat u voor de zomervakantie op Texel in 2019 ook kunt verblijven in een ruime familievilla met ruimte voor maximaal acht personen. Zo is er voor ieder reisgezelschap een ideale accommodatie te vinden. Indien u voor gemak en comfort kiest, dan zijn de appartementen van het Julianacomplex wellicht ook nog een optie. Er zijn tweepersoons appartementen en vierpersoonsappartementen beschikbaar. Reserveer tijdig, zodat u uit alle opties een keuze kunt maken voor de zomervakantie op Texel in 2019. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan