Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Zomervakantie De Koog

Zomervakantie De Koog, dat is een ideale keuze om van een heerlijke vakantie op het schitterende Waddeneiland Texel te genieten. De Koog staat bekend als de populairste badplaats van het eiland en heeft voor jong en oud een diversiteit aan mogelijkheden te bieden. Een zomervakantie doorbrengen in de Koog is dan ook ideaal voor gezinnen met kinderen.

De zomervakantie naar badplaats De Koog begint uiteraard bij het vinden van de ideale accommodatie. Texelvakanties.nl komt u daarbij tegemoet door een diversiteit aan vakantieverblijven aan te bieden. Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap kunt u bijvoorbeeld verblijven in een appartement, op een villapark of in een schitterende bungalow. Hieronder vindt u alvast een beperkte selectie van vakantiewoningen in en nabij De Koog.

Vakantiebungalow op 600 meter afstand van het centrum
Appartementen in de duinen bij badplaats De Koog
Villapark aan bosrand op loopafstand De Koog

Uw zomervakantie in De Koog verdient het ideale vakantiehuis om te genieten van een comfortabel verblijf. Bij uw keuze kunt u met uw wensen rekening houden, bijvoorbeeld ten aanzien van de luxe en de ligging ten opzichte van het centrum. Texel is in de zomer een populair eiland en als u de periode van de zomervakantie weet die u in De Koog wilt doorbrengen, wordt aangeraden om tijdig een accommodatie te reserveren.  U hebt dan nog de meeste keuze en kunt met al uw wensen rekening houden.

Tijdens de zomervakantie biedt De Koog meer dan alleen gezelligheid, een prachtig strand en fantastische duinen. Zo kunt u vanuit de badplaats eenvoudig een bezoek brengen aan het centrum voor wadden en Noordzee, Ecomare. Er worden dagelijks voerpresentaties gehouden aan onder meer bruinvissen en zeehonden, waar u naar kunt kijken. Er is ook een museum aanwezig met kinderactiviteiten die in de zomervakantie worden georganiseerd. Boek alvast het voor uw reisgezelschap meest ideale vakantiehuis en kijk alvast uit naar de zomervakantie in De Koog. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan