Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Weekendje weg Texel

Weekendje  weg Texel, dat staat garant voor even ontspannen genieten op één van de mooiste Waddeneilanden! De zilte wind en het prachtige uitzicht maken een weekendje weg Texel een heerlijke korte vakantie. Voor een ontspannen weekendje weg Texel heeft Texelvakanties.nl modern en comfortabel ingerichte vakantiehuisjes, dicht bij het strand of het bos. Zo verblijft u tijdens uw weekendje weg Texel op de mooiste plekken  van het eiland!

Uw weekendje weg Texel begint eigenlijk al op de boot. Het schitterende uitzicht over het eiland, de laag overvliegende meeuwen, het geeft u direct dat ontspannen vakantie gevoel. In de bungalows, appartementen of villa’s van Texelvakanties.nl is overal aan gedacht. Er zijn veel faciliteiten en ruime kamers. Zo komt u helemaal uitgerust weer thuis, na een heerlijke korte vakantie.

Tijdens een weekendje weg Texel is er veel te doen! Een keertje wadlopen is een onvergetelijke ervaring. De robuuste natuur op het Wad is adembenemend. Een natuurgids vertelt u alles over de bijzondere fauna die u tegenkomt. Met kinderen is een robbentocht op een garnalenkotter een leuk avontuur! Turend naar zeehonden op de zandbanken op het Wad.

Een weekendje weg Texel is leuk met het gezin, maar ook met vrienden of familie. De gezellige sfeer en prachtige natuur maken een weekendje weg Texel een onbezorgde korte vakantie! Een weekendje weg Texel hoeft ook helemaal niet duur te zijn, met de aantrekkelijke kortingen van Texelvakanties.nl. Kijk snel voor alle mogelijkheden voor een weekendje weg Texel!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover