Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Weekendje Texel

Weekendje Texel met het hele gezin, met vrienden, familie of heerlijk met z’n tweeën. Want met een weekendje Texel bent u er even helemaal tussen uit. De schitterende natuur, het strand, de duinen en de gezellige dorpen op Texel, tijdens een weekendje Texel is er genoeg te doen! Voor een weekendje Texel vindt u bij Texelvakanties luxe vakantie accommodaties op de mooiste plekken op Texel.

Wilt u genieten van Texel op z’n mooist? Met de comfortabele vakantie huisjes van Texelvakanties verblijft u in een luxe accommodatie met moderne voorzieningen. Onze landhuizen, villa’s en suites zorgen voor een echt ontspannen weekendje Texel. Texelvakanties  heeft vakantie woningen op de beste plekken van Texel, dicht bij het strand, in de duinen of nabij één van de gezellige dorpen op Texel.

Op Texel kunt u heerlijke wandelingen maken of lange fietstochten. Texel heeft een netwerk van goede fiets- en wandelpaden waar u kunt genieten van de mooie natuur. En u kunt overal goede fietsen huren tijdens uw weekendje Texel. Zo kunt u zo vanaf uw vakantie huisje vertrekken! Wilt u eens op zoek naar zeehonden op het Wad? Ga dan mee met een leuke robbentocht, op een garnalenkotter. Dat is ook leuk met het hele gezin!

Een weekendje Texel is een weekend echt op vakantie. Met een weekendje Texel begint dat heerlijke vakantie gevoel al op de boot, met de zilte zeelucht en de overvliegende meeuwen. Een echt ontspannen weekendje Texel beleeft u in een luxe huisje van Texelvakanties. Betaalbaar en comfortabel, voor uw ideale weekendje Texel!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover