Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Weekend De Koog

De populariteit van de badplaats is groot en dat maakt ook dat er een gevarieerd aanbod te vinden is van accommodaties. U kunt dan ook een weekend in De Koog doorbrengen en daarbij over een ideale verblijfsbasis beschikken. Er zijn appartementen in ons aanbod te vinden, maar ook villa’s en landhuizen die nabij de badplaats liggen. Zo kunt u direct op basis van uw eisen met betrekking tot comfort, vrijheid en privacy rekening houden. Bij Texelvakanties.nl kunt u onder meer een weekend De Koog boeken met een verblijf in een van onderstaande accommodaties.

Tijdens het weekend in De Koog kunt u het gezellige centrum leren kennen met leuke terrasjes, restaurantjes en winkeltjes in de Dorpsstraat. Het weekend weg biedt natuurlijk ook de gelegenheid om tijd door te brengen op het strand of door de duinen te wandelen of te fietsen. De badplaats grenst aan de duinen en u bent zo bij het strand en de zee.

In de directe omgeving van De Koog liggen leuke attracties die u kunt bezoeken, zoals het zeehondencentrum Ecomare en het Juttersmuseum. Dit zijn zomaar een paar ideeën, maar uiteraard kunt u uw weekend De Koog invulling geven zoals u dat wenst. Boek in elk geval meteen het appartement, landhuis of villa van uw keuze, zodat de datum voor vertrek alvast in de agenda kan worden gezet. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover