Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Week naar Texel met hond

Een week naar Texel met hond is geweldig leuk. U kunt samen lange wandelingen maken of misschien wel of de fiets het eiland verkennen. Het is uiteraard van belang om op het Waddeneiland voorzien te zijn van een comfortabele accommodatie. Een accommodatie waar niet alleen u, maar ook uw hond welkom is. De keuze lijkt beperkt omdat het niet in alle vakantiewoningen is toegestaan huisdieren te laten verblijven.

Texelvakanties.nl heeft voor u echter een diversiteit aan vakantiehuizen, appartementen, villa’s en landhuizen beschikbaar. Wij bieden namelijk een groot aantal accommodaties waar u een week op Texel met uw hond kunt verblijven. U kunt uw viervoeter dan ook gerust meenemen om van een heerlijke en comfortabele vakantieweek te genieten.

U kunt bij de keuze voor een vakantiehuis, appartement, bungalow of ander type vakantiewoning uiteraard rekening houden met de ligging. Misschien heeft u wel een voorkeur om tijdens de week naar Texel met hond direct aan een bos te verblijven. Dat heeft natuurlijk het voordeel dat als u de deur opendoet u het bos in kunt stappen om een lange wandeling te maken. Of verblijft u liever aan het strand? Op de onbewaakte delen van Texelse stranden mag uw viervoeter vrij rondlopen.

In de bossen is het eveneens toegestaan om uw hond los te laten lopen. Mochten er gebieden zijn waar grazers of vee rondlopen dan wordt aangeraden om u hond daar wel even aan te lijnen. Als u een week naar Texel met uw hond gaat dan is het prettig om te weten dat er een dierenartsenpraktijk op het eiland is gevestigd. Mocht er onverhoopt medische hulp nodig zijn dan kunt u daar een beroep op doen.

Texelvakanties.nl biedt u de gelegenheid om een accommodatie op Texel voor een week te boeken waar u met uw hond van een geweldig verblijf kunt genieten. In bepaalde accommodaties zijn overigens twee honden toegestaan.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover