Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Wandelen op Texel

Wandelen op Texel is een ideale activiteit tijdens een weekendje weg of vakantie op het prachtige Waddeneiland. Wandelen op Texel leidt u steevast naar de mooiste plekken op het eiland, waarbij een van de vele uitgestippelde wandelroutes gevolgd kunnen worden. U kunt vanuit elke locatie op Texel prachtige wandelingen maken vanaf uw accommodatie. U kunt wandelen op Texel en in een comfortabel appartement aan zee of in een vakantiehuis aan de rand van het bos verblijven als u ervoor kiest om uw accommodatie te boeken bij Texelvakanties.nl.

Wandelen op Texel begint natuurlijk bij het uitzoeken van de leukste wandelroutes. Een van de wandelroutes is het volgen van het wandelpad van Slufter tot Kaap. Het wandelen op Texel begint bij het natuurgebied De Slufter en eindigt in Oosterend, maar u kunt natuurlijk ook in omgekeerde richting de wandeltocht ondernemen. Naast deze leuke wandelroute zijn er ook prachtige wandelpaden aangelegd die door de weilanden op Texel leiden. Deze wandelingen worden ook wel ‘ommetjes’ genoemd en u kunt daarbij onder meer wandelen op Texel door de Eierlandse polder.

Er zijn korte en lange wandeltochten beschikbaar op Texel en met kinderen wandelen op Texel behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld door het anderhalve kilometer lange bospad met de naam Sommeltjespad te lopen. Voor gezinnen met kinderen heeft Texelvakanties.nl bovendien de ideale accommodaties beschikbaar met veel ruimte en privacy.

Wandelen op Texel zorgt er elke keer weer voor dat er nieuwe indrukken worden opgedaan. Steeds ontdekt u nieuwe dingen en dat maakt het wandelen op het eiland Texel ook zo speciaal. Verder is de natuur afwisselend met het strand, duingebieden, weilanden en bossen en raakt u dus nooit uitgekeken tijdens het wandelen op Texel. Reserveer alvast een appartement, vakantiehuis of bungalow, zodat u daarna plannen kunt maken voor het wandelen op Texel. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan