Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Villa Texel 4 personen

Een villa Texel 4 personen is altijd te vinden in het aanbod van Texelvakanties.nl. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden ten aanzien van de ligging, ruimte en het comfort dat wordt geboden. De wensen van uw reisgezelschap kunt u als uitgangspunt gebruiken om de meest ideale villa op Texel voor 4 personen te vinden en direct online te boeken bij Texelvakanties.nl.

Wilt u in een villa op Texel voor 4 personen bij badplaats De Koog verblijven of geeft u liever de voorkeur aan een verblijf aan de rand van het Texelse bos? Bij Texelvakanties.nl kunt u in het aanbod met villa’s en landhuizen een keuze maken. Om u alvast kennis te laten maken met de diversiteit, kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om meteen de onderstaande opties te bekijken.

• Familievilla met sauna aan rand van het bos
• Ruime villa met tuin op loopafstand van De Koog en het strand
• Riante landhuizen met veel privacy

Het boekingsproces is heel simpel. U selecteert eerst de gewenste villa op Texel voor 4 personen en kijkt of deze beschikbaar is op de gewenste data. Als dat het geval is, kunt u de accommodatie direct boeken en eventuele extra opties, zoals een informatiepakket over het eiland of een greenfee voor de golfbaan boeken. Hier wordt ook de gelegenheid geboden om extra faciliteiten voor bijvoorbeeld kinderen te selecteren, zoals een kinderbed of kinderbox.

Vanuit uw villa op Texel voor 4 personen hebt u alle gelegenheid om de leukste bezienswaardigheden en attracties op het eiland te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ecomare, waar zeehonden, bruinvissen en vogels worden opgevangen. Of volg een van de vele fietsroutes en wandelroutes en bezoek de vuurtoren. Er zijn ook talloze musea te bezichtigen, zoals het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora en de Oudheidkamer in Den Burg. Boek alvast uw villa op Texel voor 4 personen, dan kunt u gelijk beginnen met het maken van plannen voor het weekend, midweek of vakantie. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover