Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Villa Texel 4 personen

Een villa Texel 4 personen is altijd te vinden in het aanbod van Texelvakanties.nl. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden ten aanzien van de ligging, ruimte en het comfort dat wordt geboden. De wensen van uw reisgezelschap kunt u als uitgangspunt gebruiken om de meest ideale villa op Texel voor 4 personen te vinden en direct online te boeken bij Texelvakanties.nl.

Onze 4 persoons accommodaties

Onze vakantiehuizen Texel 4 personen bevinden zich in de bosrijke omgeving van het gezellige De Koog. Het plaatsje ligt gedeeltelijk in het Nationaal Park De Duinen van Texel. Vanuit onze 4 persoonsbungalow loopt u zo het bos in, terwijl ook het dorpscentrum maar 150 m weg is. Wanneer u op zoek bent naar een vakantie-adres waar nog echte stilte heerst, kunnen we u de vakantiewoningen nabij natuurgebied Waalenburg van harte aanbevelen. Lijkt een rustig appartement op het hoogste duin van Texel u wel wat, voor een romantisch weekend bijvoorbeeld, kijkt u dan eens naar het luxe Juliana complex.

In alle comfort, wekenlang genieten

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: bedden op ons vakantieadres, waar we als geradbraakt ’s morgens van opstonden. Dat zult u bij Texelvakanties niet meemaken. In al onze accommodaties staan uiterst comfortabele bedden, voorzien van uitwasbare dekbedden en hoofdkussens. Woningafhankelijk is bedlinnen bij te bestellen. Elk vakantiehuis 4 personen op Texel dat u via ons huurt, beschikt over een volledig ingerichte keuken, zodat u weken achtereen in alle comfort kunt genieten. Naar wens kunt u ook kiezen voor een woning met meerdere terrassen, speeltoestellen voor kinderen of een geheel omsloten tuin.

Ontdek het eiland

Vanuit uw villa op Texel voor 4 personen hebt u alle gelegenheid om de leukste bezienswaardigheden en attracties op het eiland te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ecomare, waar zeehonden, bruinvissen en vogels worden opgevangen. Of volg een van de vele fietsroutes en wandelroutes en bezoek de vuurtoren. Er zijn ook talloze musea te bezichtigen, zoals het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora en de Oudheidkamer in Den Burg. Boek alvast uw villa op Texel voor 4 personen, dan kunt u gelijk beginnen met het maken van plannen voor het weekend, midweek of vakantie. 

Reserveer gemakkelijk online

Het boekingsproces is heel simpel. U selecteert eerst de gewenste villa op Texel voor 4 personen en kijkt of deze beschikbaar is op de gewenste data. Als dat het geval is, kunt u de accommodatie direct boeken en eventuele extra opties, zoals een informatiepakket over het eiland of een greenfee voor de golfbaan boeken. Hier wordt ook de gelegenheid geboden om extra faciliteiten voor bijvoorbeeld kinderen te selecteren, zoals een kinderbed of kinderbox.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan