Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Villa op Texel

Een villa op Texel geeft een luxe tintje aan een weekend weg of vakantie op het prachtige eiland. Texelvakanties.nl heeft voor verschillende reisgezelschappen de ideale villa beschikbaar om een geweldige tijd te beleven. U kunt bij ons zowel voor kleine als voor grotere reisgezelschappen een keuze maken uit het beschikbare aanbod.

Bij uw keuze voor een verblijf in een villa op Texel kunt u onder meer van de mogelijkheid gebruikmaken om een weekend, midweek of vakantie door te brengen op villapark Kamperfoelie. De villa’s bevinden zich op een ruim opgezet vijfsterrenpark dat een klein en intiem karakter heeft. U verblijft hier aan de rand van de gezellige badplaats De Koog, waar u binnen vijf minuten heen kunt wandelen.

De vijfsterrenvilla’s op het villapark Kamperfoelie zijn geschikt voor een verblijf van vier tot zes personen en beschikbaar onder meer over een royale woonkamer, open keuken en een zonneterras met beschutte tuin voor optimale privacy. Centraal gelegen op het park bevindt zich een speeltuintje en aan de rand van het terrein is een vissteiger beschikbaar. Indien u in een villa op Texel wenst te verblijven met sauna, dan is dat ook mogelijk op dit park.

Als u met een grote reisgezelschap in een villa op Texel wenst te verblijven, dan kunt u bij ons onder meer een familievilla boeken met ruimte voor maximaal acht personen. De familievilla’s zijn op verschillende locaties op het eiland gevestigd. Bijvoorbeeld aan de rand van natuurgebied De Slufter of aan de rand van een bos. Naast villa’s hebben wij overigens ook nog een aanbod met royale landhuizen beschikbaar die midden in de natuur zijn gelegen.

Er is voor elk reisgezelschap een ideale villa op Texel beschikbaar die u rechtstreeks kunt boeken via Texelvakanties.nl. Wij raden aan als de data voor verblijf op het eiland bekend zijn, zo snel mogelijk een boeking door te voeren. In dat geval heeft u de zekerheid nog de ruimste keuze te hebben.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan