Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Villa de Koog

U zoekt een villa De Koog? Dat betekent dat u in ieder geval op zoek bent naar een ruime accommodatie in of rond de populairste badplaats op Texel. Bij Texelvakanties.nl kunt u zeker slagen voor het boeken van een villa bij De Koog. Wij bieden u namelijk een uitgebreid aanbod met villa’s die voor verschillende reisgezelschappen geschikt zijn. In meerdere villa’s zijn huisdieren bovendien toegestaan.

Een van de aan te raden opties om uw vakantie in een villa bij De Koog door te brengen, is op het villapark Kamperfoelie. U kunt op het villapark een keuze maken uit verschillende soorten villa’s die ruimte bieden tot vier of zes personen. U vindt er volop privacy, comfort en u hebt een ruime tuin tot uw beschikking. Villapark Kamperfoelie grenst direct aan het bos en u wandelt zo naar de gezellige badplaats De Koog en naar het strand aan de Noordzee. Hieronder alvast een indruk van een aantal villa’s bij de Koog.

• Villa aan het water met sauna en solarium
• Villa voor 4 personen met terras
• Meer villa’s op villapark Kamperfoelie

Naast het aanbod met ruime villa’s biedt Texelvakanties.nl u ook de gelegenheid om bijvoorbeeld een riant landhuis te boeken of een knusse vakantiebungalow die aan de rand van de leuke badplaats De Koog is gelegen. Zo kunt u de villa’s eventueel vergelijken met de overige accommodaties om te bekijken wat voor u en uw reisgezelschap de beste optie is.

Een villa De Koog kunt u eenvoudig reserveren via Texelvakanties.nl door de gewenste accommodatie te selecteren en de aankomstdatum en vertrekdatum te bepalen. Desgewenst kunt u van de mogelijkheid gebruikmaken om voor uw vakantie ook alvast fietsen online te reserveren. Deze optie vindt u op de homepage. Op de fiets is het geweldig om het eiland Texel te ontdekken. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan