Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Verblijf op Texel

Bij een verblijf op Texel speelt de locatie waar u verblijft en de accommodatie waar u overnacht een belangrijke rol. U kunt bij de keuze voor een vakantiehuis bijvoorbeeld rekening houden met het doel van uw vakantie. Vindt u het heerlijk om direct aan zee op Texel te verblijven en door de duinen te fietsen? Of neemt u de hond mee en bent u van plan om lange wandelingen door het bos te maken? Texelvakanties.nl heeft zowel aan het strand als aan de rand van het bos en nabij de leukste badplaatsen een groot aanbod van accommodaties beschikbaar.

Type accommodatie

Naast de locatie speelt het type accommodatie een belangrijke rol bij uw verblijf op Texel. Het ene reisgezelschap bestaat uit twee personen en een ander reisgezelschap bijvoorbeeld uit zes of meer personen. Daar kan rekening mee worden gehouden bij de keuze voor bijvoorbeeld een luxe appartement, riant landhuis, grote familievilla of ander type vakantiehuis. Daar komt nog bij dat u ook met voorkeuren voor de mate van luxe en comfort rekening kunt houden.

Uw ideale vakantieverblijf

Een verblijf op Texel begint bij het zoeken en boeken van de beste accommodatie voor u en uw reisgezelschap. Daar biedt Texelvakanties.nl de beste mogelijkheden voor. Er is namelijk voor iedereen en ook voor u een ideaal vakantieverblijf beschikbaar. Of het nu voor een weekend, midweek of heerlijke vakantie is. Op het moment dat het verblijf eenmaal geregeld is, kunt u uitkijken naar de periode die u op Texel doorbrengt. U kunt dan ook alvast plannen maken om leuke activiteiten te ondernemen.

Gemakkelijk zoeken

U kunt heel gemakkelijk bij Texelvakanties.nl naar geschikte verblijven op Texel zoeken. Daarbij kunt u het aantal personen vermelden, maar ook of er huisdieren worden meegenomen en de periode die u op het eiland wilt doorbrengen. Zo worden alle beschikbare accommodaties aan u gepresenteerd en kunt u op uw gemak een vergelijking maken. Als u een geschikt vakantieverblijf heeft gevonden, kunt u direct een reservering maken.

Waar vindt u onze vakantieverblijven

Of u nu voor een kort of lang verblijf op Texel kijkt, Texelvakanties heeft precies wat u zoekt. Van energienul vakantiewoningen waar u volledig off-grid bent, tot luxe villa’s en appartementen met wellnessvoorzieningen. In ons aanbod vindt u zelfs de enige authentieke Texelse schapenboet dat als vakantiehuis geëxploiteerd mag worden. Al onze vakantieverblijven bevinden zich in en rond het gezellige eilanddorp De Koog, pal tegen Nationaal Park de Duinen van Texel aan. Daar waar sommigen zich in klein complexen tegen de bosrand aan bevinden, staan anderen in een rustige buitenwijk of aan een landweg.

Luxe en comfort dat er wezen mag

Ieder van onze vakantiewoningen beschikt over een eigen identiteit, met het daarbij behorende luxe en comfort. Graag noemen we u enkele voorbeelden. Onze appartementen aan de Nieuwlanderweg zijn gesitueerd in een prachtig landelijk gelegen stolpboerderij,. Naast uiterst sfeervol gedecoreerde kamers, beschikken ze over moderne, volledig ingerichte keukens en kindermeubilair. Een ander treffend voorbeeld van het comfort- en luxeniveau dat u bij ons vindt, zijn de 5 sterren villa’s op vakantiepark Kamperfoelie. Van whirlpool tot separate toiletten, dekbedden en kussens op de bedden, tot tv op de slaapkamers en een oplaadpunt voor uw elektrische auto of fiets. Alles standaard aanwezig in deze mooie moderne vakantieverblijven op Texel.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan