Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Veerboot Texel

Veerboot Texel , u ruikt de zilte lucht terwijl u geniet van het mooie uitzicht over de Waddenzee. Uw vakantie begint direct goed op de veerboot Texel! Voor kinderen is de overtocht op de veerboot Texel een belevenis, turend naar zeehonden en naar de meeuwen die laag overvliegen. De veerboot Texel is voor iedereen toegankelijk en van alle gemakken voorzien.

Onze voordelige accommodaties:
Villapark Kampefoelie
Appartementen Juliana
Luxe landhuizen

Een heerlijke vakantie Texel begint bij de veerboot Texel. Deze dubbeldeksboot vertrekt op ieder halve uur van Den Helder naar Texel, vanaf half zeven ’s ochtends tot half tien ’s avonds.  Vanaf Texel vertrekt de boot op ieder hele uur, vanaf zes uur ’s ochtends. U hoeft dus nooit lang te wachten op de boot naar Texel.

Kaartjes voor de veerboot Texel kun u ter plaatse kopen bij de afvaart. Reserveren is niet mogelijk en ook niet nodig, aangezien de boot heel frequent vaart. U kunt wel van te voren een e-ticket kopen. Op de boot heeft u een mooi uitzicht vanaf het dek. Er is een buffet aan boord, een winkeltje en draadloos internet. De boot is goed toegankelijk voor invaliden.

De veerboot Texel is van alle gemakken voorzien. Vanaf de veerboot Texel vindt u op loopafstand een fietsenverhuur, een bus verbinding en zo reist u gemakkelijk naar u vakantiebestemming vanaf de veerboot Texel met de fiets, het OV of met uw eigen auto. Op de terugweg hoeft u geen kaartje meer te kopen voor de boot, want u koopt altijd direct een retourticket voor de veerboot Texel.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan