Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantiehuizen 8 personen

Vakantiehuize 8 personen bieden de gelegenheid om met een groot reisgezelschap van een fantastisch kort of lang verblijf op Texel te genieten. De keuze uit accommodaties die geschikt zijn voor 8 personen is bij Texelvakanties.nl groot genoeg, zodat u met meerdere voorkeuren rekening kunt houden.

Zo hebben wij in het aanbod vakantiehuizen voor 8 personen beschikbaar net buiten de gezellige en toeristische badplaats De Koog. U kunt echt ook in een vakantiehuis voor 8 personen verblijven die aan de rand van het Nationaal Park Duinen van Texel is gelegen. Ook met betrekking tot de inrichting en comfort zijn er variaties beschikbaar. U kunt hieronder alvast een indruk krijgen van een aantal opties die wij u bieden.

• Luxe vakantiehuis voor 8 personen
• Landhuis aan de rand van natuurgebied
• 8-persoons vakantiehuis bij De Koog

U kunt heel eenvoudig nagaan of er vakantiehuizen voor 8 personen beschikbaar zijn in de periode dat u op Texel wenst te verblijven. Indien de periode met data van aankomst en vertrek al bekend zijn, dan is het zeker aan te raden om vroegtijdig online een reservering door te voeren voor de accommodatie die u wenst. Het aanbod met vakantiehuizen voor 8 personen is uiteraard wat kleiner dan vakantiewoningen voor kleinere reisgezelschappen.

Alle vakantiehuizen voor 8 personen zijn voorzien van een complete inrichting en bij iedere accommodatie in het aanbod van Texelvakanties.nl kunt u meer informatie vinden en foto’s bekijken. Zo wordt het gemakkelijker om een vergelijking te maken en tot een keuze te komen.

Als u op Texel verblijft, dan is het leuk om met het reisgezelschap activiteiten te ondernemen. Er is van alles te beleven en voor iedereen wat te doen. Bijvoorbeeld een uitstapje naar Ecomare maken, waar meteen een keuze gemaakt kan worden uit het aanbod met excursies, zoals een wadexcursie of op zoek gaan naar oesters. Het eiland leent zich natuurlijk perfect om op de fiets de natuur te ontdekken. Indien gewenst kunnen er bij het boeken van een van de vakantiehuizen voor 8 personen ook fietsen gereserveerd worden. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover