Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantiehuis Waddeneiland

Als u een vakantiehuis op een Waddeneiland wilt huren om van een heerlijk weekend te genieten of zelfs een langere periode door te brengen, dan bent u bij Texelvakanties.nl op het goede adres. Wij bieden u namelijk de leukste vakantiehuizen op de meest unieke locaties op Texel aan. Dit Waddeneiland heeft voor iedereen wat te bieden met natuurlijk het strand en de zee, maar ook met een prachtige natuur en talloze bezienswaardigheden en activiteiten.

Uw kunt uw ideale vakantiehuis op Waddeneiland Texel vinden in het aanbod van Texelvakanties.nl. Wij hebben namelijk allerlei soorten vakantiehuizen beschikbaar, variërend van bungalows tot villa’s en van landhuizen tot familievilla’s. Ontdek alvast een aantal mogelijkheden die wij graag hier aan u voorleggen.

• Vakantiehuizen met tuin op villapark Kamperfoelie
• Bungalows aan de rand van Den Burg
• Luxe landhuizen in de Texelse natuur

De locaties waar u kunt verblijven in een vakantiehuis op Waddeneiland Texel variëren uiteraard, zodat u met een ligging in de natuur rekening kunt houden of bijvoorbeeld de voorkeur kunt geven aan een verblijf nabij een gezellige badplaats. De vakantiehuizen bieden veel comfort en ruimte met bijvoorbeeld als extra een eigen terras of grote tuin. Dat is uiteraard afhankelijk van de accommodatie, waar uw voorkeur naar uitgaat.

Een vakantiehuis huren op Texel is een uitstekende keuze, want het is een van de leukste Waddeneilanden waar het meeste te beleven valt. U kunt er echter ook prima heen voor de rust en om van de natuur te genieten die zeer gevarieerd is. U kunt er onder begeleiding bijvoorbeeld ook uitgestrekte natuurgebieden ontdekken door met een excursie mee te gaan. Of een van de vele musea bezoeken en een uitstapje maken naar de vuurtoren van het eiland.

Uw vakantie kan alvast beginnen als u een vakantiehuis op dit Waddeneiland reserveert bij Texelvakanties.nl. Bij de accommodaties kunt u bij het online reserveren naar wens ook voor optionele extra’s kiezen. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan