Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantiehuis Texel met hond

Het is heerlijk om een vakantiehuis Texel met hond te boeken. De hond hoeft niet ondergebracht te worden in een hondenpension als u naar het schitterende Waddeneiland op vakantie gaat, maar kan gewoon worden meegenomen. Texelvakanties.nl heeft meerdere vakantiehuizen Texel met hond beschikbaar, zodat er wat dat betreft ook nog wat te kiezen valt.

U kunt bij het boeken van een vakantiehuis op Texel voor een verblijf met uw hond onder meer rekening houden met de locatie, maar eveneens met het type vakantiewoning. Op het gebied van vakantiehuizen op Texel waar huisdieren welkom zijn, hebben wij onder meer landhuizen en appartementen in het aanbod beschikbaar. Kijkt u maar eens waar uw voorkeur naar uitgaat. Wilt u zo dicht mogelijk bij het strand verblijven om met uw hond lange wandelingen door de duinen te maken of wilt u aan de rand van een bos uw vakantie doorbrengen?

• Landhuis op drieduizend vierkante meter grond
• Appartement met uitzicht over de duinen
• Familiehuis aan het bos, maximaal twee honden

U kunt vanuit uw vakantiehuis op Texel met hond wandelingen maken en een van de vele beschikbare wandelroutes volgen. Of u gaat zelf op ontdekkingstocht door zelf een wandelroute uit te stippelen. Uw hond mag op het strand loslopen met uitzondering op de bewaakte gedeelten. In de natuurgebieden moet uw hond aangelijnd zijn. Overigens zijn honden in de meeste strandpaviljoens en restaurants.

Het is fantastisch om door de duinen en bossen en langs weilanden te wandelen, maar er zijn uiteraard ook andere leuke activiteiten die u kunt ondernemen, zoals fietsen en het bezoeken van musea. Het is niet bij alle attracties en bezienswaardigheden toegestaan om uw hond mee te nemen, zodat het raadzaam is daar voor een bezoek advies over in te winnen. Boek in ieder geval tijdig uw vakantiehuis Texel met hond, zodat u uit een groter aanbod een keuze kunt maken. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan