Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantiehuis Texel huren

Een vakantiehuis op Texel huren is ideaal voor zowel kleine als grote reisgezelschappen die van een comfortabel verblijf willen genieten. Als u ook van plan bent om voor een vakantie, weekend midweek een vakantiehuis op Texel te huren, dan kunt u gebruikmaken van het aanbod dat Texelvakanties.nl u te bieden heeft.

U kunt bij ons een keuze maken uit een ruim aanbod met prachtige vakantiewoningen die op unieke locaties op het eiland zijn gelegen. U kunt uiteraard bij het huren van een vakantiehuis op Texel uitgaan van een locatie waar u het liefst wilt verblijven, zoals bij het strand, in een leuke badplaats of naast het bos. Ook met het type huis kunt u rekening houden, want u kunt bij ons meer een landhuis, bungalow of familievilla huren. U kunt onderstaande suggesties bekijken om alvast een indruk te krijgen.

Vakantiehuizen huren op Villapark Kamperfoelie
Complete en luxe ingerichte landhuizen
Landelijk gelegen bungalows bij Den Burg

U kunt met al uw wensen en voorkeuren rekening houden als u een vakantiehuis op Texel gaat huren. Het niveau van luxe en comfort kan variëren net als de ligging en maximaal aantal personen dat er in de accommodatie kan verblijven. Er zijn meerdere accommodaties die de gelegenheid bieden om een huisdier mee te nemen, bijvoorbeeld in de vele bungalows die er beschikbaar zijn.

Als u een weekend, midweek of voor een langere vakantie een vakantiehuis op Texel gaat huren, dan kunt u tijdens het verblijf allerlei leuke activiteiten ondernemen. Wist u dat u bij uw reservering ook meteen online een fiets kunt huren? Dat is wel zo gemakkelijk als u toch al plannen had om het eiland op de fiets te verkennen.

Het zoeken en boeken van een vakantiehuis op Texel is bij Texelvakanties.nl heel gemakkelijk. U kunt van het gewenste type accommodatie direct de beschikbaarheid bekijken en online uw reservering doorvoeren. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover