Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantiehuis Texel 8 personen

Een vakantiehuis Texel 8 personen vindt u in het aanbod met accommodaties bij Texelvakanties.nl. Wij hebben voor u verschillende accommodaties beschikbaar om een keuze uit te maken, waarbij u met de voorkeur voor een locatie op het eiland Texel rekening kunt houden. Zo kunt u de keuze voor het vakantiehuis Texel 8 personen afstemmen op het doel van uw verblijf, bijvoorbeeld ter ontspanning of om zo dicht mogelijk bij het Texelse uitgaansleven te verblijven.

U vindt op Texelvakanties.nl verschillende soorten vakantiehuizen op Texel die geschikt zijn voor een verblijf van 8 personen. Zo hebben wij onder meer prachtige landhuizen in het aanbod, maar kunt u ook voor de ruimte en vrijheid kiezen die de familievilla’s te bieden hebben. U kunt met onderstaande suggesties alvast een indruk opdoen van datgene wat wij u te bieden hebben.

Grote villa voor 8 personen aan rand van het bos
8-persoons familievilla in het Nationaal Park ‘Duinen van Texel’
Landhuizen op diverse locaties op Texel

U kunt het volledige aanbod op onze website uiteraard bekijken om een vergelijking te maken tussen alle accommodaties, zodat u altijd het ideale vakantie op Texel voor 8 personen kunt vinden. U kunt ook gelijk kijken welke van de vakantiewoningen nog vrij zijn tijdens de gewenste periode van verblijf. Zo kunt u de datum van aankomst en vertrek invullen en bij het aantal personen ‘8’ aangeven.

Op Texel kunt u met uw reisgezelschap leuke activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld gezamenlijk een wandeling maken onder begeleiding van een gids. Of een fiets huren en het eiland verkennen door een van de vele fietstochten te volgen. Een uitstapje dat als een echte aanrader kan worden aangemerkt, is Ecomare. Boek in elk geval eerst het vakantiehuis Texel 8 personen via Texelvakanties.nl, zodat uw verblijf in ieder geval verzekerd is.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover