Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantie Texel met hond

Vakantie Texel met hond is ideaal als u uw hond niet thuis wilt laten en samen van een heerlijk verblijf op een van de mooiste Waddeneilanden wenst te genieten. Texelvakanties.nl biedt u meerdere mogelijkheden om van een vakantie op Texel met hond te genieten. In het aanbod zijn namelijk talloze accommodaties te vinden, waar uw huisdier van harte welkom is. Het is niet in alle accommodaties op Texel toegestaan om een hond mee te nemen, maar u kunt wel in één overzicht gelijk alle vakantiewoningen vinden, waar dat wel mag.

U kunt voor de vakantie Texel met hond zelfs rekening houden met uw voorkeur voor een bepaald soort accommodatie. Texelvakanties.nl heeft namelijk onder meer bungalows, appartementen en landhuizen beschikbaar, waar u met uw hond naar toe kunt gaan. Er zijn overigens ook diverse accommodaties in het aanbod te vinden, waar het mogelijk is om twee honden mee naar toe te nemen. 

• Hond welkom in appartement bij De Koog
• Maximaal 2 honden toegestaan in bungalow
• Riant landhuis waar hond welkom is

De mogelijkheden voor een vakantie op Texel met hond zijn dan ook gevarieerd genoeg om een passende accommodatie te vinden. U kunt bij het maken van een keuze ook rekening houden met de ligging van de bungalow, landhuis of appartement. Het is natuurlijk prettig om tijdens de vakantie op Texel met uw hond zo de natuur in te kunnen lopen.

U kunt tijdens de vakantie op Texel met uw hond gebruikmaken van het aanbod van wandelroutes. De routes lopen onder meer door de duinen en het bos, maar ook langs weilanden en heidevelden.

Bekijk het volledige aanbod van accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan en boek gelijk uw vakantie Texel met hond. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan