Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Vakantie Texel boeken

Vier een vakantie op Texel in een luxe vakantiehuisje, bungalow of appartement, dicht bij het strand en de duinen. Dat staat garant voor een ontspannen vakantie! Van een luxe villa tot een comfortabele suite, voor een onbezorgde vakantie op Texel moet u bij ons zijn. Als specialist bieden wij accommodaties met nét dat beetje meer, voor uw ideale verblijf.

Onze exclusieve aanbod:
Villapark Kamperfoelie
 Appartementen Juliana
Luxe vakantiehuizen

De zilte zeelucht, heerlijk uitwaaien op het strand of op de fiets, een robbentocht, een vakantie op Texel staat voor ontspannen genieten. Bij ons vindt u daarom accommodaties over heel het eiland, waar u helemaal tot rust komt. Ruime huisjes met moderne, luxe voorzieningen. Verblijft u graag in de natuur, of liever dicht bij één van de gezellige dorpen op Texel? Onze accommodaties vindt u overal.

Er is veel te doen tijdens uw vakantie op Texel. Samen lange wandelingen maken, of een prachtige fietstocht door de mooie natuur. Of met de kinderen mee met een spannende robbentocht! Met een garnalenkotter gaat u de Waddenzee op, turen naar zeehonden op de zandplaten. Onderweg kunnen de kinderen zien hoe het er aan toe gaat tijdens de garnalenvangst. Een onvergetelijk uitje!

Ook is een bezoekje aan Ecomare leuk voor kinderen. In het grootste zeehondenopvang centrum van Europa, kunnen kinderen zeehonden van dichtbij zien. Tijdens de vakantie op Texel zijn er altijd leuke activiteiten voor kinderen. En na een leuk dagje uit gaat u naar uw heerlijke huisje tijdens uw vakantie Texel, waar de kinderen nog lekker buiten kunnen spelen. Bij ons boekt u uw ideale vakantie naar Texel!

Het Waddeneiland heeft iedereen wat te bieden van jong tot oud. Het is niet voor niets dat gezinnen met kinderen, maar ook jongeren en senioren tot de vele vakantiegangers van het eiland behoren. Uiteraard is het zo dat iedere doelgroep weer een hele andere invulling geeft aan het verblijf op Texel. Het leuke is echter dat ook daarvoor weer geldt dat er voor iedereen wat te beleven is op het eiland.

Alleen op het gebied van excursies is er al enorm veel keuze. Zo kunt u tijdens de vakantie op Texel de natuur ingaan onder begeleiding van een gids. Er is onder meer een vogelexcursie beschikbaar op de noordkop van het eiland, waarbij geleerd wordt om vogels te herkennen. Het is ook leuk om mee te gaan met een wadexcursie of om onder begeleiding op zoek te gaan naar oesters.

Voor gezinnen met kinderen zijn er allerlei activiteiten te beleven. Een van de echte aanraders is het te voet volgen van het Sommeltjespas dat een lengte heeft van anderhalve kilometer en door het Texelse bos loopt. Deze wandeling is ideaal voor gezinnen met kinderen die een leeftijd hebben van 3 tot 8 jaar. Bij de Schapenboerderij Rozenhout is het in het voorjaar en in de zomer mogelijk om lammetjes te knuffelen. Als het weer het niet toelaat om in zee te zwemmen, kan er altijd een bezoek gebracht worden aan het verwarmde openlucht zwembad in Den Burg.

Op het gebied van musea zijn er eveneens vele mogelijkheden. Zo kunt u tijdens uw vakantie op Texel het Cultuurhistorisch Museum bezoeken kaar naar de Oudheidkamer in Den Burg toegaan. Zeker ook interessant is het Walvisvaarders Huisje in Den Hoorn net als het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora dat tussen De Koog en Den Burg is te vinden.

Andere leuke activiteiten die u kunt ondernemenl zijn onder meer parachutespringen voor durfals of het volgen van een ATB-route met scherpe en korte bochten door de Dennen. U ziet dat er heel wat te beleven valt op het eiland en dat er net als in het aanbod van accommodaties van Texelvakanties.nl voor een ieder wat wils te vinden is. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan