Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantie naar de Koog

Een vakantie naar De Koog staat garant voor een afwisselend verblijf. Het is voor elke vakantie natuurlijk belangrijk dat u in een accommodatie kunt verblijven die geheel naar uw zin is. In dat opzicht kunt u de vakantie naar De Koog het beste laten beginnen bij Texelvakanties.nl.

Wij bieden u namelijk de gelegenheid om uw ideale accommodatie te boeken voor een vakantie naar De Koog. In en rond deze badplaats hebben wij verschillende typen vakantiehuizen beschikbaar en die geschikt zijn voor kleine en grote reisgezelschappen. Er zijn tevens vakantiewoningen beschikbaar, waar uw hond ook welkom is. Bekijk alvast maar eens enkele opties die wij voor u hebben geselecteerd. Zo krijgt u gelijk een indruk van de mogelijkheden.

• Villapark Kamperfoelie bij De Koog
• Appartementen aan zee bij De Koog
• Bungalow tussen De Koog en Den Burg

Uw accommodatie vormt de basis voor de vakantie naar De Koog. Daar kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen na een dag vol met leuke activiteiten. Bij mooi weer kunt u natuurlijk naar het strand gaan, maar er valt op het Waddeneiland Texel nog veel meer te beleven. Zo is het maken van een lange wandeling door de bossen of fietstocht door de duinen zeker aan te raden.

Het eiland heeft een interessant verleden en daar kunt u tijdens uw vakantie naar De Koog kennis mee maken. Bijvoorbeeld door een van vele musea te bezoeken, zoals het Cultuurhistorisch museum of de Oudheidkamer. Vanuit uw accommodatie is het heel eenvoudig om een bezoek te brengen aan Ecomare dat bij de Koog is gevestigd. Hier worden zeehonden opgevangen, maar ook vogels en bruinvissen.

Er valt tijdens uw vakantie naar De Koog dan ook van alles te beleven, maar uw vakantie begint pas echt nadat het verblijf is vastgelegd. Boek daarom uw favoriete accommodatie gelijk online bij Texelvakanties.nl. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan