Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Vakantie de Slufter

Vakantie de Slufter is een ideale combinatie met een perfecte basis voor een ontspannen verblijf op het eiland Texel. U kunt in uw vakantie in de Slufter bijvoorbeeld schitterende wandelingen maken en genieten van de flora en de fauna in het kweldergebied. Voor het vinden van een passende accommodatie kunt u terecht bij Texelvakanties.nl. Wij bieden u allerlei verschillende typen vakantiehuizen aan, zodat u altijd het ideale onderkomen kunt vinden dat afgestemd is op uw wensen en de grootte van het reisgezelschap.

Het is uiteraard belangrijk om tijdens uw vakantie in de omgeving van de Slufter een comfortabele accommodatie tot uw beschikking te hebben. Aangezien de wensen van verschillende doelgroepen uiteenlopen, hebben wij een zeer divers assortiment samengesteld. Zo hebt u onder meer de keuze om in een villa, landhuis, bungalow, appartement of vakantiehuis te verblijven. Wij hebben hieronder alvast een aantal opties geselecteerd die u een goed beeld geven van de mogelijkheden.

• Luxe landhuizen in de natuur
• Villa’s bij badplaats De Koog
• Appartementen aan zee

De appartementen en de villa’s zijn nabij badplaats De Koog op Texel gelegen en vanaf daar kunt u op uw gemak tijdens de vakantie naar de Slufter wandelen. De tocht voert u mee door bossen en duinen en over het strand, waarna u oog in oog komt te staan met een schitterende duinvallei met zoutwater kreken. Het natuurgebied zelf biedt uiteraard ook de gelegenheid om een wandeling te maken en daarbij een van de wandelpaden te volgen.

Uw vakantie nabij de Slufter kan hier bij Texelvakanties.nl beginnen. U kunt de voor u meest ideale accommodaties met elkaar vergelijken en een keuze maken om zo dicht mogelijk bij de Slufter een vakantiewoning te boeken. Het natuurgebied is echter vanaf het hele eiland Texel prima te bereiken, zodat u ook de keuze kunt maken om bijvoorbeeld in een bungalow bij Den Burg te verblijven en tijdens uw vakantie de Slufter te bezoeken. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan