Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Vakantie De Koog

Vakantie De Koog voor een leuke vakantie op het grootste en gezelligste Waddeneiland! De Koog is gelegen op midden Texel en is een echte badplaats. Voor een vakantie De Koog in een luxe huisje boekt u bij Texelvakanties.nl. Bij ons vindt u vakantieaccommodaties met moderne voorzieningen voor een goede prijs voor uw vakantie De Koog. Zo bent u er echt even helemaal tussenuit met een vakantie De Koog!

De zilte wind door uw haren, lekker wandelen door de natuur, dat is Texel! Met een vakantie De Koog verblijft u in één van de gezelligste dorpen van Texel. Vanuit uw vakantie accommodatie loopt u zo naar het mooie Noordzee strand. En na een heerlijk dagje strand of een lange strandwandeling kunt u in het dorp De Koog een terrasje pakken, nog even winkelen of heerlijk eten in één van de gezellige restaurants.

Gaat u met kinderen naar Texel? Dan is een vakantie De Koog een aanrader. Want u verblijft niet alleen dichtbij het strand, maar ook aan de rand van het natuurgebied De Duinen van Texel. Hier kunt u samen met de kinderen de bijzondere natuur van Texel ontdekken.  Ecomare, de grootste zeehondenopvang van Europa, organiseert regelmatig leuke natuurexcursies.

Tijdens uw vakantie De Koog verblijft u in één van onze mooie vakantieaccommodaties. Deze zijn zeer geschikt voor een vakantie De Koog met kinderen, maar voor er even tussen uit met z’n tweeën. Onze vakantiehuisjes zijn ingericht met moderne voorzieningen, voor een echte onbezorgde vakantie De Koog. U komt helemaal uitgerust weer thuis na uw vakantie De Koog!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan