Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Texel vakantiehuis

Texel vakantiehuis voor een heerlijke vakantie met z’n tweeën of met het hele gezin. Want een Texel vakantiehuis van Texelvakanties.nl ligt dichtbij het strand of het bos. Zo kunt u met de kinderen optimaal genieten van een perfecte vakantie in een Texel vakantiehuis! Een modern ingerichte keuken, ruime slaapkamers en een sfeervolle woonkamer vindt u in een Texel vakantiehuis van Texelvakanties.nl!

Onze voordelige accommodaties:
> Villapark Kamperfoelie
> Bungalows Texel
> Luxe landhuizen

Wilt u even weg van de alledaagse drukte? Even heerlijk uitwaaien in de zilte lucht van Texel, op de fiets of wandelend over het strand. Met een Texel vakantiehuis heeft u direct dat heerlijke Texelse vakantie gevoel! Vanuit uw vakantie woning kunt u eenvoudig fietsen huren, wandelen of een leuk dagje uit.

Met kinderen heeft is er veel te doen op Texel. Tijdens een wandeling op het bekende Sommeltjesad komen zij wellicht zelfs echte Sommeltjes tegen, Texelse kabouters. Of gaat u liever met ze de Waddenzee op? Met een robbentocht vaart u met een garnalenkotter, op zoek naar zeehonden. Zeehonden zien ze ook bij Ecomare, de grootste zeehondenopvang van Europa. Met een Texel vakantiehuis hebben de kinderen een onvergetelijke vakantie.

Een Texel vakantiehuis biedt u veel mogelijkheden. U kunt heerlijk wandelen in de vele natuurgebieden van Texel, vanuit uw Texel vakantiehuis. De Muy en de Slufter zijn schitterend, net als het natuurgebied Duinen van Texel, met vele hectares duinvalleien en bijzondere flora en fauna. Een Texel vakantiehuis biedt u een echt onbezorgde vakantie. Kijk snel verder voor onze mogelijkheden voor een Texel vakantiehuis!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover