Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Texel heerlijk huisje aan zee

Het is ideaal om op Texel vakantie te vieren in een heerlijk huisje aan zee. De combinatie van strand, zee en duinen zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een lang verblijf, weekend of midweek. Texelvakanties.nl heeft op Texel een ruim aanbod beschikbaar, zodat u in een heerlijk huisje aan zee kunt verblijven. Bijvoorbeeld in de directe omgeving van badplaats De Koog.

De Koog is een populaire badplaats en dat komt door de ligging aan het strand, duinen en de zee in combinatie met veel gezelligheid. In het bruisende centrum zijn er winkels, restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden. Als u hier op Texel verblijft in een heerlijk huisje aan zee valt er altijd wat te beleven. In en rond uw vakantiehuis geniet u van de rust, ruimte en natuur. De gezellige drukte is echter binnen handbereik, want met een paar minuten lopen is het centrum te bereiken. U kunt ook kiezen voor een verblijf in het centrum van De Koog met de zee op loopafstand. Zo zijn er allerlei opties om in een heerlijk huisje aan zee op Texel te genieten.

Texelvakanties.nl biedt verschillende accommodaties. Zo is er ook een optie om in een fijn appartement aan zee op Texel te verblijven. Bijvoorbeeld in de Juliana appartementen die aan zee liggen en zich bevinden op de hoogste duin van Texel. U kijkt daarbij uit over de Noordzee en de gezelligheid van De Koog is nabij. Naast deze accommodaties kunt u tevens de keuze maken voor een van de heerlijke huisjes op villapark Kamperfoelie. De comfortabele villa’s zijn niet direct aan zee gelegen, maar wel in de buurt. Het villapark bevindt zich aan de rand van De Koog met het strand op vijftien minuten loopafstand. Meerdere villa’s zijn overigens wel aan het water op het villapark gelegen. Ontdek de mogelijkheden bij Texelvakanties.nl en boek een heerlijk huisje aan zee op Texel.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan